Genel

Vakıfbank Konut Kredisi

Şu anda geçerli olan güncel konut kredisi faiz oranları rakamına göre en uygun konut kredisi veren bankalar arasında yer alan Vakıfbank 120 ay vadeli konut kredisi kullandırıyor. 

Bankanın uygulamış olduğu konut kredisi faiz oranları ise kullanılmak istenen kredi tutarına göre belirleniyor. Kullanılan kredi tutarı yükseldikçe bankanın uyguladığı konut kredisi faiz oranı da buna göre yükseliyor. 

Vakıfbank Konut Kredisi Faiz Oranları 2018

Bankaların güncel kredi faiz oranları her hafta yenilenmektedir. 20 Temmuz 2018 tarihi itibari ile bankaların güncel konut kredisi faiz oranları içerisinde Vakıfbank konut kredisi faiz oranı olarak 100 bin liraya kadar olan konut kredisi paketlerinde bu oran yüzde 1,38 olarak uygulanırken 500 bin liraya kadar olan kredi paketler için ise yüzde 1,49 olarak uygulanmaktadır. 

500 bin lirayı aşan konut kredisi paketlerinde ise bu oran daha da yükselerek yüzde 1,58 olarak uygulanmaktadır. Şu anda bankalar tarafından verilen en düşük konut kredisi faiz oranı yüzde 1,38 olarak uygulanmakta olup Vakıfbank’ın da aralarında bulunduğu kamu bankaları tarafından verilmektedir. 

Bu oranlar Vakıfbank sarı panjur konut kredisi faiz oranları olarak uygulanmakta olup normal Vakıfbank konut kredisi faiz oranı ise yüzde 1,59 olarak açıklanmaktadır. 

Vakıfbank Konut Kredisi Dosya Masrafı Ne Kadar?

Bankalar konut kredisi masrafları almaya devam ederken Vakıfbank konut kredisi dosya masrafı olarak yüzde 0,5 oranında kesinti yapmaktadır. Buna ek olarak Vaıkfbank konut kredisi ekspertiz ücreti olark 950 lira ve Vakıfbank konut kredisi ipotek koyma ücreti olarak ta 350 lira talep edilmektedir. 

Bir Yorum

  1. Oranlar o kadar yükseldiki 1,38 1,48 uygun deniliyo artık umarım düşer binlerce ev sahibi olacak kişi için.