Genel

Vakıfbank'ta Ev Eşyası Alışverişinize 30 TL World Puan Hediye!

Ev eşyası alışverişinizi beyaz eşya, cam, kristal, perdelerde, pencerelerde, mobilyalarda, ev tekstilinde , ısıtma sektörü ve soğutma gibi sektörlerden yapacağınız alışverişlerde geçerli olmaktadır.

Vakıfbank Worldcard kampanyasının şartları!

– Bir kerede yapmış olduğunuz 1500 Türk Lirası alışverişlerinizde vakıfbank Worldcard kullanmanız dahilinde 30 Türk kirası size hediye edilecektir.

– Bu kampanya tamamen müşteriyi temel olarak alır. Yani bir müşteri bu kampanyadan en fazla 30 Türk lirası kazanabilir. Ayrı ayrı yaptığı alışverişler de fazladan puan kazanması olağan değildir.

– Eğer ki Vakıfbank Worldcard ek kartınız da var ise buradan yapacağınız alışverişler ana karta dahil olacaktır. Bu yüzden ek kartdan da kampanya bazında puan kazanmanız olağan olacaktır.

Kampanyaya katılmak için gerekenler!

Vakıfbank’ın sunduğu bu kampanyaya katılım sağlanamanız için cep telefonunuzdan büyük harfler ile EV yazığ boşluk bırakıp kredi kartınızın son altı hane kısmını girmeniz gerekmektedir. Daha sonrasında da bu mesajı 6635 numarasına göndermeniz gerekmektedir. Bu sayede kampanyaya katılımınız sağlanmış olmaktadır.

Dikkat edilmesi gereken noktalar!

Kampanya süresince dikkat etmeniz gereken noktalardan bir tanesi de internet üzerinden yapacağınız alışverişlerin bu kampanyaya dahil olmamasıdır. Buna ek olarak da ticaret amaçlı veya da mail üzerinden de yapılacak işlemler Vakıfbank kampanya için size puan kazandırmayacaktır.

Bir Yorum

  1. nesi mantıklı değil elif hanım kpss 2 senede bir yapılıyor eğer ilk sene ön lisanstan mezun olmamışsa haliyle orta öğretim kpss sine girmiştir.