Genel

Vakıfbank'tan İnternet Hızında Kredi

Şubeye gitmeksizin, bulunduğunuz yerden başvurup rahatça kullanacağınız bu krediyle, kullanacağınız kredi tutarı anında hesabınıza geçecektir.

Vakıfbank’tan Internetten Anında Kredi İçin Kimler Başvurabilir?

Vakıfbank İnternetten Anında Kredi’ye başvurabilmeniz için öncelikle maaş ödemenizi Vakıfbank aracılığıyla alan Bireysel Segment Müşterisi olmanız şartı aranmaktadır. Bunun yanısıra Vakıfbank İnternet Bankacılığı ya da Mobil Bankacılık kullanıcısı olmanız lazımdır.

Özel sektör çalışanı iseniz ve Vakıfbank’tan “Internetten Anında Kredi” kullanmak istiyorsanız, maaşınızı en az 6 aydır Vakıfbank aracılığı ile alıyor olmanız gerekirken, kamu çalışanı ya da emekli iseniz bu süre şartı bulunmayıp maaşınızın Vakıfbank’a yatıyor olması yeterlidir.

Vakıfbank Internetten Anında Kredi İçin Ne Zaman Başvurulabilirsiniz?

Vakıfbank Internetten Anında Kredi hafta sonu ile resmi ve dini tatiller de dahil olmak üzere her gün ve 02:50 ve 03:30 saatleri arası için hariç olmak üzere her saat başvurabilirsiniz.

Vakıfbank Internetten Anında Krediye Nasıl Başvurulabilirsiniz?

Bunun için ya internet bankacılığı ya da mobil bankacılık kullanıcısı olmanız gereklidir. Bunlardan herhangi birini kullanıyorsanız siz de aşağıdaki adımları takip ederek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

İnternet Bankacılığı / Mobi Bankacılık Yoluyla Kredi Başvurusu:  İnternet bankacılığına ya da mobil bankacılığa  giriş yaptıktan sonra ekranın solundaki menüden “Kredi / Limit Başvuruları” sekmesine girip buradan da “İhtiyaç Kredisi Başvurusu” bölümündeki boşlukları doldurmanız yeterli olacaktır.

İnternetten Kredinize İlişkin Bilmeniz Gereken Diğer Hususlar

Kredinizi yukarıda belirtildiği şekilde kullandıktan sonra, diğer kredilerde olduğu gibi kredi taksitlerini ilgili hesabınıza transfer ederek ya da şubelere giderek ödeyebilirsiniz. Krediden caymak (en geç 1 ay içinde olabilir) ya da erken kapatmak isterseniz şubeye gitmeniz gerekecektir. Internetten kullandığınız krediye ait sözleşmenin tarafınıza gönderilmesini istiyorsanız bunun için de Vakıfbank Çağrı Merkezi’ni arayarak adresinize gönderilmesini talep edebilir veya size en yakın şubeye giderek buradan alabilirsiniz.

İnternetten Anında Kredinin Vadesi ve Faiz Oranları

Kredinizi 48 ay vadeye kadar, %1.29’dan başlayan faiz oranlarıyla kullanabilirsiniz. Krediyi hayat sigortalı veya hayat sigortası yaptırmadan çekmek isteğinize bağlı olarak faizoranı değişmektedir.