Genel

Vakıfbank Worldcard Kullanana 30 Tl Bp İndirimi

Vakıfbank worldcard kullanan müşterileri için yeni bir kampanya düzenledi. Her zaman bireysel müşterileri için birbirinden farklı kampanyalar düzenlemeye devam eden Vakıfbank bu kez de worldcard kullanan bireysel müşterilerine kampanya düzenliyor. Bu kampanyaya katılma koşulları ise çok kolay.

1 Temmuz 2017 ve 15 Ağustos 2017 tarihleri arasında Vakıfbank worldcard kampanyasına katılmış olan BP benzin istasyonlarından farklı tarihteki günlerde ve tek seferde olacak şekilde 4 kez 100 Türk Lirası ve üzeri değerinde yapacağınız akaryakıt alımlarında ve aynı zamanda 16 Ağustos ile 25 Ağustos tarihleri arasında yine Vakıfbank worldcard kampanyasına katılmış olan BP benzin istasyonlarından en az 30 Türk Lirası değerinde akaryakıt alışverişi yapan worldcard kullanan Vakıfbank müşterilerine 30 Türk Lirası değerinde indirim imkanı sunulacaktır.

Kampanyada belirtilen tarihler arasında (16 Ağustos ile 25 Ağustos) kampanyaya katılmış olan üye BP akaryakıt istasyonlarından herhangi birinden en az 30 Türk Lirası değerinde akaryakıt alışverişi yapmayan Vakıfbank worldcard müşterileri ise bu kampanyadan yararlanma imkanı bulamayacaklardır.

Vakıfbank’tan worldcard kredi kartı kullanan müşterileri için yeni bir kampanya daha başladı. Eğer siz de Vakıfbank worldcard kullanıyorsanız aracınıza akaryakıt alırken üye BP istasyonlarından 30 Türk Lirası değerinde indirim kazanma hakkına sahipsiniz. Kampanyaya katılmak için yapmanız gerekenler ise oldukça kolay. Cep telefonunuzdan SMS kısmına sadece BP yazıp bir boşluk bırakarak ardından Vakıfbank’a ait worldcard kredi kartınızın üzerinde yazan 16 haneli rakamların son 6 hanesini yazarak 6635 numaraya göndermeniz yeterli olacaktır. Bu kadar basit bir işlemle siz de Vakıfbank worldcard kampanyasına katılarak üye BP akaryakıt istasyonlarından 30 Türk Lirası değerinde indirim kazanabilirsiniz.

Vakıfbank worldcard kampanyasına katılmak ve bu kampanyaya katılmak için SMS göndermek için siz de acele edin. Kampanyaya katılmak için son tarih 15 Ağustos 2017. Siz de bu kampanyaya katılıp belirtilen tarihler arasında 4 kez 100 Türk Lirası değerinde akaryakıt alışverişi yaparsanız ve yine 16 Ağustos ile 25 Ağustos tarihleri arasında BP istasyonlarından minimum 30 TL değerinde akaryakıt alırsanız kazanırsınız.