Genel

VakıfBank’tan KOBİ’lere Şimdi Al 2018’de Öde Kredisi

Yarı devlet bankası olan Vakıfbank yıllardır kullandırdığı nakdi ve gayrinakdi kredilerle ve sunduğu tahsilat ve ödeme hizmetleriyle KOBİ’lere ve esnafa büyük destek sağlamakta, bu desteğini de yılında son çeyreğinde sunduğu yeni bir kredi paketiyle perçinlemektedir.

KOBİ’lere Şimdi Al 2018’de Öde Kampanyasına Başvuru

Siz de KOBİ niteliğinde bir işletme iseniz ve yıl sonu giderleri için nakde ihtiyacınız varsa Vakıfbank’tan KOBİ’lere Şimdi Al 2018’de Öde Kampanyası ile nakit sorununuzu çözebilirsiniz. Bu kampanyaya başvurmak için size en yakın KOBİ nitelikli Vakıfbank Şubesi’ne gidip, KOBİ Portföy Yöneticisi ile detayları görüşerek başvurunuzu yapabilirsiniz. Bu kampanyaya başvurmanın bir diğer yolu ise Vakıfbank Internet Bankacılığı kullanıcısı iseniz, internet bankacılığı aracılığıyla KOBİ Kredileri başlığı altındaki KOBİ’lere Şimdi Al 2018’de Öde başlıklı krediyi tıklayıp buradaki formu ekrandan doldurmaktır. Internet yoluyla yaptığınız başvurunun kabul edilmesi halinde sizden istenen gerekli belgeler ile Vakıfbank’ın ilgili şubesine gidip kredi evraklarını imzalamanız beklenmektedir.

Söz konusu kampanyadan faydalanmak için 29 Aralık 2017 tarihine dek kredi başvurusunu yapmanız gereklidir.

KOBİ’lere Şimdi Al 2018’de Öde Kampanyasında Kredi Vade ve Tutarı

Bu kampanya kapsamında KOBİ’lere 36 ay vadeye kadar, uygun faiz oranlarıyla ve istenirse 2018 yılında başlayacak taksit ödemeleriyle 100.000,- TL’ye kadar kredi kullandırılabilmektedir. Sizden istenen evraklarla şubeye gittiğinizde hakkınızdaki istihabarat sonucu ve bilançonuza göre kullanabileceğiniz maksimum kredi tutarı belirlenecektir.

Kredi Geri Ödeme Seçenekleri

Tahmini nakit akışınıza göre size sunulan farklı seçeneklerden birini belirleyerek, kullandığınız bu kredinin geri ödeme planını bu doğrultuda oluşturulmasını talep edebilirsiniz. Kredi geri ödeme seçenekleri arasında aylık eşit taksit ödemeli, 3 ayda bir eşit taksit ödemeli veya 4 aya kadar ödemesiz dönemin ardından eşit taksit ödemeli planlar bulunmaktadır. Bu seçenekler de dilerseniz bugün aldığınız kredinizi 2018 yılından başlayarak geri ödeme fırsatı vermektedir.

Kampanya’da Sunulan Diğer Avantajlar

Kredi geri ödemelerinizi sizin tercihinize göre düzenlemesi avantajının yanısıra, sahip olduğunuz aktif Vakıfbank BusinessCard (ek kartlar dahil olmak üzere) ile yapacağınız ilk 5.000,-‘lik alışverişiniz karşılığında ekstrenizde 100 TL indirim hakkı kazanırsınız.