Genel

Yapı Kredi Siri İle Para Gönderme Teknolojisi

Kocaman ama yeni olmayan bir çağın içindeyiz. Bilgi ve teknoloji çağı. Bu çağa ayak uydurmak için neler yapmıyoruz ki? Akıllı evler, akıllı telefonlar, daha teknolojik arabalar gibi örneklerle bunu çoğaltabiliriz.

Her şey o kadar hızla ilerliyor ve değişiyor ki yetişmek çok zor. Fakat kolaylıkları sayesinde hızı bazen yavaşlıyor sanırım. Mesela Yapı Kredi bu teknolojik değişim ile sizlere sağladığı kolaylık akıl almaz derecede rahat. Bunu biliyor muydunuz? Bilmiyorsanız sizlere Yapı Kredi Siri Teknolojisinden bahsedeyim.

 Artık pek çoğumuzun akıllı telefonu var. Bunun kolaylıklarından biri ise Siri. Siri artık hayatımızın bir parçası olmaya başlamışken ona bankacılık işlerimizi de yaptırsak hiç fena olmaz. Mesela sesli komut vererek para göndermeyi kim istemez ki? Telefonunuzu elinize almadan para göndermek, işte bu en büyük kolaylık. Yapı Kredi bunu size Siri ile sağlıyor. Gelişen teknolojiye ayak uydurmak internet ve cep bankacılığında boyut atlamak Yapı Kredi sayesinde çok kolay.

Yapmanız gerekenlerden birisi ise Siri ile uyumlu bir telefona sahip olmak. Yapı Kredinin uygun kredi seçenekleri ile bu da çok kolay. Daha sonrasında para göndermek bir telefon uzağınızda kalıyor. Herkes o kadar yoğun ki. Zamanınız çok değerli ve bunu bankalarda sıra bekleyerek ya da bankamatiklerde bekleyerek, telefondan internetten para göndermek için harcamak istemiyorsanız bu uygulama tam size göre.

Yapmanız gerekenler ise bir akıllı telefon sahibi olmak, Yapı Kredi müşterisi olmak ve para göndermek istediğiniz kişinin rehberinizde kayıtlı olması. Daha sonrasında para göndermek sizin için çok kolay. Telefonunuza vereceğiniz sesli talimat ile rehberinizde kayıtlı kişiye anında para göndermek Siriye kalıyor. Örnek vermek gerekirse eğer; ‘hey Siri annem kişisine para gönder’ ya da ‘transfer et’ gibi komutlar vererek para gönderebilirsiniz.

Yapı Kredi ile bankacılık işte bu kadar kolay. Sizin de Siri ile uyumlu bir akıllı telefonunuz varsa bundan sonra bankamatiklerde sıra beklemenize gerek yok. Çünkü sadece söylemeniz yeterli. Siri daha sonra bunu sizin için zaten yapıyor. Kolay ve hızlı bankacılık.