Genel

Ziraat Bankası'ndan Taksitli Kredi İmkanı

İster evlilik olsun ister beyaz eşya ihtiyacı olsun, her ihtiyaca uygun kredi veren Ziraat Bankası, kredi çekmek isteyenlere bir çok imkan sunuyor. Bu imkanları sunan ve taksitli kredi başvurusu veren bankalardan birisi de Ziraat Bankasıdır.

Taksitli kredi başvurusu olarak geçen bu kredi türü ile iş yerindeki ihtiyaçlarını ertelemek istemeyenler için kredi imkanı veriyor.  

Taksitli Kredi Nedir ?

Taksitli kredi veren Zıraat Bankası, çekilen kredinin çekildiği tarihten itibaren her ay ödemesinin yapılmasını zorunlu gören kredi türüne taksitli kredi denmektedir. Bu krediyi almaya hak hazanan tüketici kişiler kredilerini ödemeye her ay ya da 3 ay sonra başlamaktadır. Üstüne üstlük ertelemeli kredi veren banka tüketicisine başka bir şart koşmuyor.

Bunun nedeni her kredi türünde olduğu gibi bundada aynı evraklar isteniyor. Yani çektiğiniz normal krediden bir farkı yok. Sadece her kredide zorunlu olan, bankaların kara listesinde yer almamak ve kredi notunun yüksek olması. Eğer bunları sağlayabiliyorsanız, ertelemeli konut kredisinden yararlanabiliyorsunuz.

Aylık Taksitli Kredi

Zıraat Bankası, çekilen kredinin çekildiği tarihten itibaren ile ilk taksit ödemesini  bir sonraki ayın  başında başlatmasını zorunlu gören krediyi rahatlıkla alabiliyorsunuz. Bu krediyi almaya hak hazanan tüketici kişiler kredilerini ödemeye 1 ay sonra başlamaktadır. Üstüne üstlük taksitli  kredi veren banka tüketicisine başka bir şart koşmuyor.

Bunun nedeni her kredi türünde olduğu gibi bundada aynı evraklar isteniyor. Yani çektiğiniz normal krediden bir farkı yok. Sadece her kredide zorunlu olan, bankaların kara listesinde yer almamak ve kredi notunun yüksek olması. Eğer bunları sağlayabiliyorsanız, taksitli krediden yararlanabiliyorsunuz.

Taksidi 3 Ay Sonra Başlayan Kredi    

Zıraat Bankası, çekilen kredinin çekildiği tarihten itibaren ile ilk taksit ödemesini 3 ay sonra başlatmasını zorunlu gören krediyi rahatlıkla alabiliyorsunuz. Bu krediyi almaya hak hazanan tüketici kişiler kredilerini ödemeye 3 ay sonra başlamaktadır. Üstüne üstlük etaksitli kredi veren banka tüketicisine başka bir şart koşmuyor.

Bunun nedeni her kredi türünde olduğu gibi bundada aynı evraklar isteniyor. Yani çektiğiniz normal krediden bir farkı yok. Sadece her kredide zorunlu olan, bankaların kara listesinde yer almamak ve kredi notunun yüksek olması. Eğer bunları sağlayabiliyorsanız, taksitli kredi başvurusu yaparak  yararlanabiliyorsunuz.