Başbakan Yardımcısı Şimşek'ten Rusya İle Ekonomik Tedbir Açıklaması
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek başkanlığındaki heyet, Rusya tarafından uygulanan ekonomik tedbirlerin kaldırılmasını ele almak üzere Rus yetkililerle bir araya geldi.TOPLANTIDA BULUNANALAR Aralarında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de bulunduğu Şimşe
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek başkanlığındaki heyet, Rusya tarafından uygulanan ekonomik tedbirlerin kaldırılmasını ele almak üzere Rus yetkililerle bir araya geldi.
TOPLANTIDA BULUNANALAR
Aralarında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de bulunduğu Şimşek başkanlığındaki Türk heyeti, Rusya Başbakan Yardımcısı Arkady Dvorkovich ve beraberindeki heyetle birlikte, uygulanan ekonomik tedbirlerin kaldırılmasını görüşmek üzere bugün başkent Moskova'da bir toplantı gerçekleştirdi.
"HIZLA ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ"
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek gerçekleştirilen toplantı sonrasında sosyal paylaşım platformu Twitter üzerinden Rusya ziyaretine ilişkin çeşitli açıklamalarda bulundu. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek paylaşımında “Moskova'da verimli bir toplantı yaptık. Tüm sorunları görüştük. Mayıs başında tekrar görüşüp, hızla çözüm üreteceğiz.” ifadelerini kullandı.
HEYETLER BİR ARAYA GELDİ
Şimşek’e Moskova ziyaretinde eşlik eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de Twitter üzerinden, “Rusya ile ticari ilişkilerimizin gerçek potansiyeline ulaşması için Moskova'dayız.” değerlendirmesinde bulunarak, Rusya ile ikili ilişkileri geliştirmek üzere heyetlerin bir araya geldiğini belirtti.
Kamupersoneli.net - ANKARA
Bakmadan Geçme





