• Haberler
  • Gündem
  • Başkent'te FETÖ Operasyonu: 81 Gözaltı Kararı Alındı

Başkent'te FETÖ Operasyonu: 81 Gözaltı Kararı Alındı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyonda, örgütün şifreli haberleşme programı olan ByLock kullanıcısı olduğu iddiasıyla 81 şüpheli hakkında gözaltı kararı alındı.Ankara merkez alınarak 13 farklı ilde Kanun Hükmünde Kararname ile kap

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyonda, örgütün şifreli haberleşme programı olan ByLock kullanıcısı olduğu iddiasıyla 81 şüpheli hakkında gözaltı kararı alındı.

Ankara merkez alınarak 13 farklı ilde Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan kurum çalışanlarına yönelik operasyonlar düzenlendi.

Yapılan açıklamaya göre gözaltı kararı alınan 81 şüpheliden 28'i gözaltına alınarak ifadelerine başlandı. 53 şüphelinin ise yürütülen soruşturma kapsamında aranmaları devam ediyor.

Kamupersoneli.net - ANKARA

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme