Başsavcılık Kemal Kılıçdaroğlu'na Yanıt Verdi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul 27.Ağır Ceza Mahkemesi'nde FETÖ terör örgütüne yardım suçundan yargılanması devam eden bir kısım Cumhuriyet Gazetesi yöneticileri hakkındaki iddianamenin FETÖ üyeliğinden

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul 27. Ağır Ceza Mahkemesi'nde FETÖ terör örgütüne yardım suçundan yargılanması devam eden bir kısım Cumhuriyet Gazetesi yöneticileri hakkındaki iddianamenin FETÖ üyeliğinden yargılanmakta olan bir Cumhuriyet Savcısı tarafından düzenlendiğine yönelik beyanlar gerçeği yansıtmamaktadır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında düzenlenen bir siyasi partinin grup toplantısında, bahsi geçen iddianame İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Akif Ekinci ve İstanbul Cumhuriyet Savcısı Yasemin Baba tarafından düzenlenmiş olup, söz konusu kişiler hakkında ne Cumhuriyet Başsavcılığımızca ne de HSK Teftiş Kurulu Başkanlığı'nca yürütülmekte olan hiçbir soruşturma ve inceleme bulunmamaktadır.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığını yaptıkları grup toplantısında çıkan sonuç ile yazılı bir şekilde beyan ettiler.

Kamupersoneli.net - ANKARA

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme