Belediyeler

En az İlköğretim mezunu İBB personel alımı yapacak! Başvuru şartları açıklandı!

Türkiye’de son zamanlarda herkes iş arayışında bulunuyor. İŞKUR başta olmak üzere bir çok kuruma müracaat eden vatandaşlar kendilerine uygun ücrette uygun işler arıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de yardımcı personel alımı yapılacağını İBB kariyer üzerinden yayınladı.

İBB YARDIMCI PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İBB tarafından yayınlanan personel alım ilanında adaylarda aranacak şartlar arasında, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,  Avrupa Yakası için; Kasımpaşa ve çevre ilçelerinde ikamet eden, Anadolu Yakası için; Ümraniye, Şile ve çevre ilçelerinde ikamet eden adayların tercih edileceğiz açıklanarak “Yardımcı Personel” alımı yapılacaktır.” Denildi.

En az İlköğretim mezunu İBB personel alımı yapacak! Başvuru şartları açıklandı!

İBB PERSONEL ALIM İLANINDA İŞ TANIMI DA AÇIKLANDI

Ayrıca yardımcı personel olarak İstanbul Büyükşehir bünyesinde görevlendirilecek kişilerin yapacakları işler ise görev aldığı bölgedeki temizlik işlerini gerçekleştirmek, Birimlerde çay vb. ikramı ve yemek dağıtımını yapmak; Temizlik malzemelerinin takibini ve eksik malzemelerin teminini sağlamak olduğu belirtildi.

En az İlköğretim mezunu İBB personel alımı yapacak! Başvuru şartları açıklandı!

SON BAŞVURU TARİHİ 17 KASIM

Başvurular için adayların en son önümüzdeki Pazar gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor. 17 kasım gününe kadar başvuru yapan adaylar arasında belirlenecek adaylar arasında uygun görülenler iş görüşmesine çağrılacak.

İBB PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ