Belediyeler

İBB KPSS şartsız yüksek maaşla personel alımı yapacak! Başvuru şartları duyuruldu!

İBB kariyer üzerinden her geçen gün yeni bir ilan yayınlanarak iş arayan vatandaşlara iş bulma fırsatı sunuluyor. İş arayan vatandaşlar da kendilerine uygun ilanlara başvuru yaparak İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde çalışma imkanı yakalıyor. İBB kariyer de geçtiğimiz gün yayınlanan personel alım ilanında da aynı durum ortaya çıktı. İş arayanlar için iş bulma fırsatı sunuldu.

İBB KARİYER BAŞVURU ŞARTLARI DUYURULDU

Türkiye’de milyonlarca kişi kendine uygun maaşlar iş arıyor. İBB kariyer üzerinden de İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapılacağını duyurdu. Yayınlanan ilana başvuru yapacak adayların üniversitelerin lisans düzeyindeki Psikoloji bölümlerinden mezun ve yüksek lisans yapmış, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, İstanbul Yakası’nda ikamet eden, “Uzman Psikolog” alımı yapılacağı açıklandı. Başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar arasında uzman psikolog olması ve yüksek lisans yapma şartı işe alınacak adaya yüksek maaş verileceğinin ön görülmesine neden oldu.

İBB KPSS şartsız yüksek maaşla personel alımı yapacak! Başvuru şartları duyuruldu!

İBB PERSONEL ALIMI İLANINDA İŞ TANIMI DA AÇIKLANDI

Uzman Psikolog olarak İBB bünyesinde çalışacak adaylardan ayrıca istenen işler ise; Hastaların, fiziksel aktivitelerini düzenlemek, fonksiyon bozukluklarını ortadan kaldırmak ve iyileştirmek amacıyla bireye özel psikolojik destek hizmeti uygulamak, Hasta ve hasta yakınlarına süreci iyileştirmeye yönelik psikolojik destek eğitimi vermek olduğu bildirildi. Bu şartları yerine getiren adaylar arasında yapılacak eleme ile İBB uzman psikolog alacak.

İBB KARİYER PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ