Belediyeler

İETT KPSS'siz erkek kadın şoför alım ilanı yayınlandı! Başvuru şartları belli oldu

İETT’de görev yapmak isteyen sürücüler için şoför alım ilanı  yayınlandı. İBB kariyer sayfası üzerinden yayınlanan şoför alım ilanında adaylarda aranan başvuru şartları da açıklandı. KPSS şartsız şoför alımı yapacağını açıklayan İETT ayrıca adayların en az ilköğretim mezunu olmalarının yeterli olduğunu bildirdi.

İETT ŞOFÖR ALIMI YAPACAĞINI DUYURDU

İş arayanlar için önemli bir fırsat olan İETT şoför alım ilanına başvurular İBB kariyer sayfası üzerinden yapılacak. İBB kariyer sayfası üzerinden özgeçmişleri ile birlikte adaylar personel alım ilanına başvuru yapabilecek.

İBB kariyer sayfası üzerinden yayınlanan İETT şoför alımı ilanında, “Kullanım için verilen her model ve markadaki otobüs,minibüs,midibüs ve hizmet araçlarını kullanmak,  Yolculara güvenilir bir şekilde hizmet vermek,  Otobüse binen yolcuların İstanbul Kart kullanımını takip etmek,  Zimmetinde bulunan otobüsün güvenliğinden sorumlu olacak vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecek  İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında ikamet eden “Şoför” işe alımı yapılacaktır.” denildi.

İETT KPSS'siz erkek kadın şoför alım ilanı yayınlandı! Başvuru şartları belli oldu

Ayrıca yayınlanan İETT Otobüs Şoförü (Kadın / Erkek) alım ilanında erkek kadın personellerin başvuru yapacağı açıklandı.

İETT ŞOFÖR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

İETT tarafından İBB kariyer sayfası üzerinden yayınlanan şoför alım ilanında şu başvuru şartları sıralandı:

• Erkek adaylar için askerliği ile ilişiği bulunmayan,

• En az ilköğretim mezunu,

İETT KPSS'siz erkek kadın şoför alım ilanı yayınlandı! Başvuru şartları belli oldu

• E Sınıfı sürücü belgesine sahip

• Otobüs kullanma konusunda en az 2 yıl deneyimli,

• SRC ve Psikoteknik belgelerine sahip,•

İETT ŞOFÖR ALIMI İŞ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ