Belediyeler

İş arayan vatandaş dehşet saçtı! 15 el ateş edip kaçtı

Milyonlarca vatandaş iş sahibi olmak için iş arıyor. Kimi vatandaşlar kendi işlerini kurmak için ticaretle uğraşırken kimi vatandaşlar da memur olabilmek için belediyelere başvuruyor.

Kayseri’de iş arayan bir vatandaş ise iş talebinde bulunduğu belediye tarafından iş başvurusu kabul edilmediği için belediyeye saldırı düzenledi.

Kayseri’nin Sarız ilçesinde Belediye Başkanı Baki Bayrak’tan iş talebinde bulunan Servet K., belediye binasına pompalı tüfekle 15 el ateş ttikten sonra kaçtı.

Saldırının ardından şoka uğrayan belediye başkanı ve belediye çalışanları arasında ölen ve yaralı olmadı. Saldırının düzenlendiği Sarız Belediyesi’nde Başkan Bayrak’ın makam odasının camları kırıldı.

Belediye Başkanı Baki Bayrak’tan iş talebinde bulunduğu öğrenilen Servet K., iddiaya göre dış cephe kaplama çalışması yapılan 2 katlı belediye binasına pompalı tüfekle defalarca  saldırdı. Başkan Bayrak ve binada çalışanlar, saldırı sırasında büyük panik yaşadı. 

Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri binada ve çevresinde inceleme yaptı.

Saldırıdan yara almadan kurtulan Belediye Başkanı Baki Bayrak, “Makam odamda oturuyordum. Belediye çalışanları da binanın dış cephe giydirmesini yapıyordu. O sırada saldırı oldu.  Daha önceden bu kişi tarafından ölümle tehdit edildi. Bu kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştum. Çok şükür ölü ve yaralımız yok. Polis ekipleri şüpheliyi yakalaması an meselesi” dedi.

Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.