• Haberler
  • Gündem
  • Benzin ve Motorin Zammının Ardından Otogaza da Zam Yapıldı

Benzin ve Motorin Zammının Ardından Otogaza da Zam Yapıldı

Motorinin pompa fiyatında dün gece yarısından geçerli olmak üzere litre başına zam yapılırken benzine de zam yapılmıştı.Motorine 11 kuruş zam yapılırken benzine de 16 kuruş zam yapıldı.

Motorinin pompa fiyatında dün gece yarısından geçerli olmak üzere litre başına zam yapılırken benzine de zam yapılmıştı. Motorine 11 kuruş zam yapılırken benzine de 16 kuruş zam yapıldı.

Motorin ve benzin fiyatlarına yapılan zammın ardından otogazın litre fiyatına da zam yapıldı. Otogazın litre fiyatına 5 kuruş zam yapıldığı ifade edildi.

EPGİS'TEN AÇIKLAMA YAPILDI

Konu ile ilgili olarak Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"27 Ağustos tarihinden itibaren geçerli olmak üzere LPG otogazda 5 kuruş/litre pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur"

EPGİS verilerine göre akaryakıt fiyatlarında eşel mobilin tekrar devreye alınması için pompa satış rakamlarına yansıması gereken tahmini zamlar motorin için 19 kuruş/litre, benzin için 35 kuruş/litre ve otogaz için 48 kuruş/litre seviyesinde bulunuyor.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme