Beylikdüzü E-5 Karayolu'nda vinç devrildi
Beylikdüzü D-100 yan yol Ankara istikametinde meydana gelen trafik kazasında bir vinç devrildi.Vincin bir bölümü D-100 Karayolu tarafında kalırken, trafikte aksamalar meydana geliyor.
Beylikdüzü D-100 yan yol Ankara istikametinde meydana gelen trafik kazasında bir vinç devrildi. Vincin bir bölümü D-100 Karayolu tarafında kalırken, trafikte aksamalar meydana geliyor. Bir minibüsün de karıştığı kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı.
Bakmadan Geçme
Bomba İddia: Gazze'ye Asker Konuşlandıracak İlk Ülke Endonezya Olacak mı? Refah-Han Yunus Bölgesinde Hazırlıklar Başladı!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan CNN Türk'te Bomba Açıklama: 12 Gün Savaşı'ndan Birkaç Saat Önce ABD'den Telefon Aldık
Mestan Özcan kaç yaşında, nereli? Geçinemiyorum diyen milletvekili kimdir? AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan kimdir?
26 bin 673 personel alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları neler? Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman?
657 sayılı Kanun’da revizyon: Aday memurluk ve kamu personel rejiminde yeni dönem
Kova burcu burç uyumları, Kova burçlarını neler bekliyor? 29 Ocak hangi burç? 29 Ocak'ta doğanların burç özellikleri neler?