Bilim, Teknoloji

2020 model Volkswagen Caddy'nin yeni yüzü belli oldu!

Merakla beklenen 2020 model Volkswagen Caddy’nin yeni tasarımı önümüzde ki ay beğeniye sunulacak. İlk bakışta bir önceki modelini anımsatan ama yakınlaştıkça her yanı değişen yeni Volkswagen Caddy, çok farklı bir araç olacağını şimdiden ispatlamış durumda.

Uzun şase ve geniş alanı ile öne çıkan 2020 Volkswagen Caddy kullanıcısına daha ferah ve kullanışlı bir iç mekan sunuyor.

2020 model Volkswagen Caddy'nin yeni yüzü belli oldu!

Araçtaki yaşam alanını daha ferah gösterecek bir diğer özellik de panoramik cam tavan olacak. Volkswagen, söz konusu parçanın bu segmentte kullanılan en büyük cam tavan olacağını iddia ediyor.

ÖNCEKİ MODELLERE GÖRE FARKLILIKLARI

Çizim görsellerinden anlaşıldığı kadarıyla, yeni Volkswagen Caddy’nin daha dinamik bir tasarıma sahip olacağını söylemek mümkün. Yeni motor kaputu, LED gündüz farlarını birbirine bağlayan yatay şerit ve tamponun altındaki petek desenleri ilk göze çarpan detaylardan.

2020 model Volkswagen Caddy'nin yeni yüzü belli oldu!

Yeni Volkswagen Caddy’nin selefine göre daha büyük jantlarla donatılacağı, arkadaki stop lambalarının eskiye göre daha uzun ve ince olduğu da Alman üreticinin verdiği bilgiler arasında.

MOTOR SEÇENEKLERİ

Yeni Volkswagen Caddy’nin MQB platformuna geçiş yapacak olması, iç mekan ve bagaj hacminde yol açacağı önemli iyileştirmelerin yanı sıra motor seçeneklerine hibrit sistemin eklenmesine de imkan tanıyacak. Dolayısıyla, yeni nesil Caddy’nin 1.5 TSI, 1.6 TDI ve 2.0 TDI gibi bilindik motorların yanı sıra 48-volt hafif hibrit sistemlerle de satılmasını bekleyebiliriz.

Yeni Volkswagen Caddy, Şubat ayında resmi olarak tanıtılacak. Araçla ilgili tüm detayları siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.