Bilim, Teknoloji

İnstagram Bana Soru Sor Nasıl Yapılır? Nasıl Cevap Verilir?

İnstagram tarafından “Bana Soru Sor” özelliği aktif hale getirildi. Bu özelliğin kullanıcılar arasındaki etkileşimi aktif hale getirmesi amaçlanmaktadır. Peki bana soru sor paylaşımı nasıl yapılır?

Bu özellik hakkında tüm detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz… 

İnstagramın bana soru sor özelliği ile bir kullanıcının hikaye bölümünde paylaştığı içerik üzerine direkt mesaj atmak yerine özel soru kutusundan soru sormak artık mümkün.

İnstagramın özelliğine göre soru kutuları renk ve arka plan gibi seçeneklerle özelleştirilebiliyor. Bunun yanı sıra kullanıcılar bu uygulama ile kendilerine göre bir görsel formata kavuşturabiliyor. Şimdiden yoğun bir şekilde kullanılmaya başlanan Bana Soru Soru özelliği, hikayelere özel mesaj yoluyla karşılık vermek yerine soru yönelterek karşılık vermeyi sağlıyor.

“BANA SORU SOR” NASIL YAPILIR?

İnstagram hikaye bölümünde bir hikaye paylaştığınızda üst kısımdaki çıkartmaların olduğu simgeye tıklayarak gelen çıkartmalar arasından ‘sorular’a tıklamanız gerekmektedir. Ardından bu bölüme bir ileti yazın alt taraftaki bir şeyler yaz kısmına da takipçileriniz bir şeyler yazacak. Bu paylaşımı yaptığınızda gelen yanıtlar bölümünden yanıt verebilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum