Bitlis'in Güroymak İlçesinde Silahlı Kavga: 2 Kişi Öldü, 3 Kişi Yaralandı!
Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Günkırı beldesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle silahlı kavga çıktı.Olay yerinden alınan bilgiye göre, Günkırı beldesinde yaşayan Yılmaz ve Taner aile fertleri arasında çıkan arazi anlaşmazlığından dolayı silahlar çekildi
Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Günkırı beldesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle silahlı kavga çıktı.
Olay yerinden alınan bilgiye göre, Günkırı beldesinde yaşayan Yılmaz ve Taner aile fertleri arasında çıkan arazi anlaşmazlığından dolayı silahlar çekildi.
Kavgada Maşallah Taner ve Baran Yılmaz öldü, her iki aileden 3 kişinin yaralandığı açıklandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Bitlis, Güroymak ve Tatvan'daki hastanelere kaldırıldı.
Hastanelerin çevresinde ve beldede güvenlik önlemleri alındı.
Bakmadan Geçme





