Büyük vahşet! Köyde kesik baş bulundu! Soruşturma başlatıldı..
Gelen bir son dakika haberine göre Zonguldak'ta korkunç bir olay yaşandı.Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde 70 yaşındaki bir adamın başı gövdesinden ayrılmış bir şekilde bulundu.
Gelen bir son dakika haberine göre Zonguldak’ta korkunç bir olay yaşandı. Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 70 yaşındaki bir adamın başı gövdesinden ayrılmış bir şekilde bulundu. Konuyla ilgili jandarma yaptığı açıklamasında cesedin Mustafa Keleş’e ait olduğunu ortaya çıktığını belirtti.
Korkunç olay bugün akşam saatlerinde Çaycuma ilçesinde meydana geldi. Çaycuma ilçesine bağlı Dursunlar Köyü’nde meydana gelen olayda köylüler, ormanlık alanda başı gövdesinden ayrılmış bir ceset buldu.
Ekiplere haber verilmesi durumunda köye çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Güvenlik şeridinin çekildiği bölgede ekipler inceleme yaptı. Yapılan inceleme sonucunda ölen kişinin 70 yaşındaki Mustafa Keleş’e ait olduğu ortaya çıktı.
Ekiplerin araştırma sonucunda Mustafa Keleş’in evden çıktıktan sonra öldürdüğünü belirledi. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı incelemelerde bulundu.
Başlatılan soruşturmalar devam ediyor..
Bakmadan Geçme





