• Haberler
  • Gündem
  • Cezaevi firarisi Binbir Surat lakaplı kadın dolandırıcı yakalandı

Cezaevi firarisi Binbir Surat lakaplı kadın dolandırıcı yakalandı

Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Ankara, Çanakkale, Afyonkarahisar ve Kocaeli'de dolandırıcılık ve özel belgede sahtecilik gibi 19 suçtan aranan cezaevi firarisi, 'Binbir surat' lakaplı Seher G'yi (50) ya

Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Ankara, Çanakkale,  Afyonkarahisar ve Kocaeli'de dolandırıcılık ve özel belgede sahtecilik gibi 19  suçtan aranan cezaevi firarisi, "Binbir surat" lakaplı Seher G'yi (50) yakalamak  için çalışma başlattı.

Ekipler, iki ay süren teknik ve fiziki takibin ardından Seher G'nin  Mamak ilçesindeki adreste gizlendiğini, evlilik vaadiyle kandırdığı kişileri  dolandırırken hakim ve savcı cübbesiyle çektirdiği fotoğrafları kullandığını  tespit etti.

Belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, 3 kişiyle evlenip  boşandığı öğrenilen Seher G'yi yakaladı.

Zanlının emniyetteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme