CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Binali Beyin Hakkını Ben Savunuyorum
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli'nin Bozkurt ilçesindeki bir düğün salonunda vatandaşlarla bir araya geldi.CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmasında vatandaşlara 'evet' veya 'hayır' sorusunun sorulacağını anımsattı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli'nin Bozkurt ilçesindeki bir düğün salonunda vatandaşlarla bir araya geldi.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmasında vatandaşlara 'evet' veya 'hayır' sorusunun sorulacağını anımsattı. Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
"Düşünerek sandığa gideceğiz. Bizim önümüze neyi koyuyorlar ve biz neye 'Evet' diyeceğiz, 'Hayır' diyeceksek neye 'Hayır' diyeceğiz. Bu bir siyasi parti toplantısı değil, hepimizi ilgilendiriyor. Bakkalı da, esnafı da, sanayiciyi de, çiftçiyi de, köylüyü de hepimizi ilgilendiriyor. Biz burada tercihimizi koyarken 'Evet' ya da 'Hayır' derken düşünerek oy kullanmalıyız. Vatanımızı, bayrağımızı, çocuklarımızı, torunlarımızı, adaleti, hakkı ve hukuku düşüneceğiz ona göre 'Evet' ya da 'Hayır' diyeceğiz."
"BİNALİ BEYİN HAKKINI BEN SAVUNUYORUM"
"Başbakanlığı kaldırıyorlar. Binali Bey'in hakkını ben savunuyorum. O da çıkmış meydan meydan geziyor, 'Başbakanlığı kaldıralım'... İstifa et kardeşim, ne duruyorsun orada. Zaten esamen okunmuyor. Yazık günahtır bu memlekete. Başbakanlık kalkmasın kardeşim."
"Ege'deki adalarımız işgal altında. Bulamaç Adası'nda başka bir ülkenin, Yunanistan'ın bayrağı dalgalanıyor. Kendilerini kahraman ilan edenler niye bizim topraklarımıza, adalarımıza sahip çıkmıyorlar. Hem İngiliz belgelerinde hem Amerikan belgelerinde Bulamaç Adası bizim adamız. İlk kez toprak kaybına uğruyoruz cumhuriyet döneminde."
Kamupersoneli.net - ANKARA
Bakmadan Geçme





