CHP Lideri Kılıçdaroğlu: Artık Türkiye'de Kırgınlıklar Olmasın
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Kastamonu Araç Dernekler Federasyonu Geleneksel Dostluk ve Dayanışma Gecesi'ne katıldı.CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu burada yaptığı açıklamasında milli mücadelenin en önemli kentlerinden biri olan Kastamonu'nun Anado
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kastamonu Araç Dernekler Federasyonu Geleneksel Dostluk ve Dayanışma Gecesi"ne katıldı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu burada yaptığı açıklamasında milli mücadelenin en önemli kentlerinden biri olan Kastamonu'nun Anadolu'ya silah taşıyan, Kuvayi Milliyecileri silahlandıran bir kent olduğunu anlattı.
Çeşitli açıklamalar yapan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
"ARTIK TÜRKİYE'DE KIRGINLIKLAR OLMASIN"
"Herkesin din ve vicdan özgürlüğü olmalı. Benim gibi düşünmeyen insanın da düşüncelerini özgürce dile getireceği bir Türkiye olmalı. Kimse, kimliğinden, yaşam tarzından, inancından ötürü ötekileştirilmemeli. Bir arada barış, huzur içinde kardeşçe, birlikte yaşamak istiyoruz. Çok gerildik, gerginlik oldu. Birbirimizi zaman zaman kırdık. Artık Türkiye'de kırgınlıklar olmasın, barış, huzur olsun, her evde tencere kaynasın, her evde huzur, her evde bereket olsun. Herkesin işi, herkesin aşı olsun."
Kamupersoneli.net - ANKARA
Bakmadan Geçme





