• Haberler
  • Gündem
  • CHP Milletvekili Muharrem İnce'den Deniz Baykal'ın Abdullah Gül Önerisine Açıklama

CHP Milletvekili Muharrem İnce'den Deniz Baykal'ın Abdullah Gül Önerisine Açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi, Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın 'Abdullah Gül yüzde 49'un adayı olabilir' sözlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.Muharrem İnce konuya ilişkin 'İkinci bir Ekmeleddin vakası yaşamak istem

Cumhuriyet Halk Partisi, Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın "Abdullah Gül yüzde 49'un adayı olabilir" sözlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Muharrem İnce konuya ilişkin "İkinci bir Ekmeleddin vakası yaşamak istemiyoruz. Konuşacaklarım var ama şimdilik bu kadar yeter. İkinci bir Ekmeleddin vakasına kanımın son damlasına kadar mücadele edeceğim."

''OLAĞANÜSTÜ KURULTAY TOPLANABİLİR''

CHP'de olağan kurultayın  kasım ayında gerçekleşmesinin hukuken mümkün olmadığını vurgulayan Muharrem İnce, olağanüstü kurultay kararı alınabileceğini ifade ederek şu sözleri söyledi. "Arkadaşlarımız kasım ayında olağan kurultay planlıyorlarsa bu teknik olarak, hukuken mümkün değildir. Ama ben onlara bir yol göstereyim; hemen olağanüstü kurultayı toplayabilirler."

Kamupersoneli.net - ANKARA

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme