• Haberler
  • Politika
  • CHP'li Tuncay Özkan Bülent Tezcan İle Yumruklu Kavga Yaptığı İddiasına Yanıt Verdi

CHP'li Tuncay Özkan Bülent Tezcan İle Yumruklu Kavga Yaptığı İddiasına Yanıt Verdi

Cumhuriyet Halk Partisi'nde geçtiğimiz pazar günü içerisinde Milletvekili aday listelerinin son halini almasından önce büyük bir kavga meydana geldiği iddia edildi.Akşam Gazetesi'nden Ercan Öztürk'ün haberine göre, hazırlanan listelerde İzmir'den İstanbul

Cumhuriyet Halk Partisi'nde geçtiğimiz pazar günü içerisinde Milletvekili aday listelerinin son halini almasından önce büyük bir kavga meydana geldiği iddia edildi.

Akşam Gazetesi'nden Ercan Öztürk'ün haberine göre, hazırlanan listelerde İzmir'den İstanbul'a kaydırıldığını gören İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın odasını bastığına yer verildi.

YAŞANAN KAVGA İDDİASI

Yaşanan kavga ise haberler içerisinde;

"Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun seçim bölgelerinde çalışmalarını tamamlayarak rapor hazırlayan komisyon üyeleri ile yapmış olduğu toplantıda listenin son halini verdi.

Ayrıca Genel başkan Kılıçdaroğlu listeyi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'la birlikte hazırladı.

Parti Mecslisi seçimleri içerisinde delegelerden büyük destek alan Tuncay Özkan'ın adı alınan ani bir kararla İzmir'den İstanbul'a kaydırıldı.

PM toplantısı için CHP genel merkezine gelen Özkan bunu öğrenmesi sonrasında sinirlendi ve Tezcan'ın odasına giren Özkan neden İstanbul'a kaydırıldığını sordu ve daha sonra küfürler etti.

Buna yönelik olarak Tezcan ise, "Sizi İzmir İl Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu istemiyor" yanıtını vermesiyle beraber Özkan, Tezcan'a yumruklar salladı.

Yaşanan olay güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle sona erdi." olarak iddia edilmişti.

AÇIKLAMA GELDİ

Konuyla alakalı olarak açıklamalarda bulunan Tuncay Özkan ise;

"Böyle bir şey yok. Bülent, benim karanlık gün dostum. Cezaevi günlerimde beni en çok ziyaret eden insan.

Bıraktım yumruklaşmayı ya da kavgayı aramızda meselenin tek bir sözü bile olmadı. Bu yalan manşetlerle seçim kampanyası sürdürüyorlar. Atmasyon, palavralarla iş yapıyorlar" dedi.

Kamupersoneli.net I ANKARA

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme