Cumhurbaşkanı Erdoğan:" Başika'daki Türkler Kimi Rahatsız Ediyor?"
FETÖ İLE MÜCADELE Cumhurbaşkanı Erdoğan: '(FETÖ ile mücadele) Biz şuanda yeni bir hazırlığın da içerisindeyiz.Bir çoklarını buraya görevli olanlardan, gidenler vesaire geri çağırıyoruz.
FETÖ İLE MÜCADELE
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(FETÖ ile mücadele) Biz şuanda yeni bir hazırlığın da içerisindeyiz. Bir çoklarını buraya görevli olanlardan, gidenler vesaire geri çağırıyoruz. Belli süre verilecek. Geldiler, geldiler gelmedikleri takdirde gereğini yapacağız. Çünkü bu vatanın evladı olan buraya gelir, bildiği doğrular neyse onları ilgili mercilere anlatır. Anlatmıyorsa o zaman da bedelini öder. Hiç olmazsa biz de 'bu bizim vatandaşımızdır' demeyiz. Yakalandığı yerde de gereğini yaparız."
BAŞİKA GERİLİMİ
Şuanda Başika'daki Türkler, birilerini rahatsız ediyor, kimi rahatsız ediyor? Irak'ın merkezi yönetimini. Niye rahatsız ediyor? İşte Ahmet bey başbakanken bunlarla şuandaki başbakanla aynı masaya oturup oradan mesajları vermişlerdi ve beni de cumhurbaşkanı olarak makamımda gelip ziyaret ettiğinde, bizi bizzat oraya davet etmek suretiyle terör örgütü DEAŞ'la mücadele noktasında bizden yardım isteyen kimdi? Bunlardı. Şimdi 'buradan çıkmalı' diyor, kusura bakma, Türk Silahlı Kuvvetleri, Türkiye Cumhuriyeti, istediğin zaman gelen istediğin zaman, 'çık dediğin zaman çıkan' bir ülke değildir.
KAN VE HUSUMET İSTİYORLAR
Yüzyıllardır aynı mescitte ibadet etmiş, aynı kıbleye yönelmiş, aynı dine, aynı kutsal kitaba, aynı peygambere inanan insanların arasına 'Şii-Sünni' diyerek kan ve husumet sokulmak isteniyor. İçimizi karartan bu manzara karşısında kendi vatandaşlarına, tüm mazlumlara ve bölgesine umut olan tek ülke Türkiye'dir.
SÜRECEK
Kamupersoneli.net - Ankara
Bakmadan Geçme





