Cumhurbaşkanı Erdoğan BBP Lideri Destici'yi Ziyaret Etti!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz saatlerde Büyük Birlik Partisi'ne ziyarette bulundu.BBP Lideri Mustafa Destici ile yaklaşık 40 dakikalık bir görüşme gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan basın mensuplarının sorularını yanıtlarken BBP Lideri D
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz saatlerde Büyük Birlik Partisi'ne ziyarette bulundu.
BBP Lideri Mustafa Destici ile yaklaşık 40 dakikalık bir görüşme gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan basın mensuplarının sorularını yanıtlarken BBP Lideri Destici ise verdikleri destekler hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;
Bugün sayın BBP Genel Başkanı Destici’yi ziyaret etmek sebebiyle önümüzdeki süreçler neticesinde bunlara yönelik ne gibi hazırlıklar yapabiliriz onları görüşme fırsatımız olmuştur.
Bunları görüşmek suretiyle inanıyorum ki bu süreç içerisinde birliğimiz, beraberliğimiz, dayanışmamız çok daha verimli bir kampanyayı nasıl yürütürüz bunların üzerinde durduk. Zaman zaman ben ve arkadaşlarım bu görüşmeye devam edeceğiz.
Bir program, planlama ile kampanyayı sürdüreceğiz. Onlar daha sonraki işlerdir.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin açıklamalarından satır başları;
Ben de Sayın Cumhurbaşkanımızda teşrifleri için çok teşekkür ediyorum. 24 Haziran’da iki seçim birden yapılacaktır.
Elbette Cumhur ittifakının bir tane Cumhurbaşkanı adayı vardır. Elbette o aday Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Şimdiden hayırlı olsun diyorum.
Milletvekili genel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi ile beraber hareket ederek maksimum seviyede Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde temsilin sağlanacağına yürekten inanmaktayız.
Sayın cumhurbaşkanımız başından beri bize karşı çok samimi, duyarlı bir davranış ve tutum içerisinde oldu. Ben bunun için de kendisine ayrıca teşekkür etmekteyim.
Biz de BBP olarak cumhur ittifakının içinde hesapla yer almadık. Ülkemizin içinden geçtiği şartları, meselelerimizi, ülkemizin birliğini, vatandaşlarımızın huzurunu refahını dikkate alarak bu kararı verdik. Rabbim bizleri mahcup etmesinler.
Ayrıntılar geliyor.
Kamupersoneli.net I ANKARA
Bakmadan Geçme





