• Haberler
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefonda görüştü ve İdlib'deki saldırıların çözüm çabalarına zarar verdiğini ve Türkiye'nin milli güvenliği bakımından çok ciddi bir tehdide dönüştüğünü ifade etti.Gerçekleştirilen görüşm

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefonda görüştü ve İdlib’deki saldırıların çözüm çabalarına zarar verdiğini ve Türkiye'nin milli güvenliği bakımından çok ciddi bir tehdide dönüştüğünü ifade etti.

Gerçekleştirilen görüşme hakkında bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin’le bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği belirtildi.

GÖRÜŞME HAKKINDA AÇIKLAMA YAPILDI

Söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verlldi:

"Görüşmede Suriye ve Libya’daki gelişmeler ile ikili ilişkiler ele alınmıştır.

Sayın Cumhurbaşkanımız, rejimin İdlib’deki ateşkes ihlalleri ve saldırılarının büyük bir insani krize yol açtığını, bu saldırıların Suriye’deki çözüm çabalarına zarar verdiğini ve ülkemizin milli güvenliği bakımından da çok ciddi bir tehdide dönüştüğünü belirtmiştir"

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme