• Haberler
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması! Kısıtlamalar geri geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması! Kısıtlamalar geri geliyor!

Üsküdar'da bulunan Hz.Ali Camii'ndeki kıldığı Cuma namazı sonrasında önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, haklın uyarılara ciddi manada dikkat etmediğinin altını çizdi.

Üsküdar'da bulunan Hz. Ali Camii'ndeki kıldığı Cuma namazı sonrasında önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, haklın uyarılara ciddi manada dikkat etmediğinin altını çizdi. Özellikle başta Ankara olmak üzere İstanbul ve bir takım illerde vaka sayısının yükseldiğini ifade etti.

MECBUREN İŞİ TEKRAR SIKMAK ZORUNDAYIZ

Vatandaşların tedbirlere uymadığını ifade eden Cumhurbaşkanı, kısıtlamaların yeniden gelebileceğinin sinyalini vererek "Mecburen şimdi tekrar işi sıkmak zorundayız" ifadesini kullandı. İşte o açıklama:

Ne yazık ki uyarılarımıza halkımız ciddi manada dikkat etmedi. Dikkat edilen illerde vaka sayılarının düştüğünü gördük. Biz biraz gevşetince bu defa da başta Ankara, İstanbul olmak üzere bir anda vaka sayılarının yükselmeye başladığını gördük. Mecburen şimdi tekrar işi sıkmak zorundayız.

Haber

"BUNU KEYFİ YAPMIYORUZ"

Açıklamasına devam eden Erdoğan, "O yüzden Bilim Kurulu, Sağlık Bakanlığı tedbirleri artırmak durumunda. Gerek toplu taşım gerek düğün nikah salonu gibi yerlerdeki yaklaşımlarımız daha kararlı hale getirdik. Bunu keyfi yapmıyoruz. Sadece halkımıza olan duyarlılığımızdandır. Halkımız bir sıkıntı yaşamasın bundan dolayıdır. Şimdi bazı illerimizde olumlu dönüş başladı" ifadesini kullandı.

Haber

YILBAŞINDAN SONRA OLUMLU SİNYALLER

Aşı çalışmalarıyla ilgili yılbaşından sonra olumlu sinyaller alınabileceğini ifade eden Erdoğan, "Sıkı bir şekilde devam ediyor. Özel sektör bu konuyla ilgili olarak bu çalışmalara devam ediyor. Yılbaşından sonra bazı olumlu sinyaller alacağımızı görüyoruz" dedi.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme