• Haberler
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan "Foreign Policy" Dergisine Makale

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan "Foreign Policy" Dergisine Makale

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Foreign Policy' dergisine bir makale yazdı.Cumhurbaşkanı Erdoğan makalesinde BM'nin yaşadığı itibar krizi ve buna yönelik reform önerilerini için yaptığı değerlendirmelerinden bahsetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Foreign Policy" dergisine bir makale yazdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan makalesinde BM'nin yaşadığı itibar krizi ve buna yönelik reform önerilerini için yaptığı değerlendirmelerinden bahsetti.

"İNSANLIĞIN KALBİ OLMASI BEKLENEN BİRLEŞMİŞ MİLLETLER'İN NABZI BUGÜN ATMAMAKTADIR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yazdığı makalesinde "İnsanlığın kalbi olması beklenen Birleşmiş Milletler'in nabzı bugün atmamaktadır." ifadelerinde kullandı.

"BM'yi yıkmak değil, iyileştirmek durumundayız" açıklamasında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan küresel liderliğe çok ihtiyaç duyulan bugünlerde Birleşmiş Milletler'i yıkmak değil, iyileştirmek durumunda olduğumuzu küresel güçlerin yardım etmemesi durumunda uluslararası toplumun geri kalanının BM'de kapsamlı bir reform sürecini başlatması gerektiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarına devam ederek, Irak, Suriye ve diğer bağzı yerlerde Türkiye'nin çözümün parçası olduğunu ve Türkiye'nin, küresel bir lider haline geldiğini ifade etti.

KAMUPERSONELİ.NET - ANKARA

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme