Dgs

ÖSYM Duyurdu ! DGS Sonuç Açıklama Tarihi Ertelendi !

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı.

Yayımlanan duyuruda 2017 DGS sonuç açıklama tarihinin ertelendiği ifade edildi. Konu ile ilgili olarak DGS sonuçları 6 Eylül 2017 tarihinde açıklanacak. 

ÖSYM’DEN YAYIMLANAN DUYURU

2017 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuç açıklama tarihi olan, 29 Ağustos 2017’nin  idari tatil olarak ilan edilmesi nedeniyle 6 Eylül 2017 tarihine ertelenmesine karar verilmiştir.

Dikey Geçiş Sınavı sonuçları ÖSYM tarafından açıklandığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Boyle sacma bir sistem sadece turkiyedeki osym de olur kardesim bu nedir ya okullar acildi neredeyse

  2. Beceriksizliğin bu kadarı yaw.bi sınavı 2 ayda açıklayan hantal bi kurum ÖSYM!!!

  3. Ösym'nin çok işi varya sanki birde erteliyorlar sinava girerken 90 tl para almasini biliyorsunuz gecen senede aynisi yaptilar hakkim haram olsun.

  4. Bunun adı haksızlık ve adaletsizlikten başka bisey değil açık öğretimden bölüm kazandım belki dgs sonucuna göre kayıt yapıp yapmayacz insaların gelecekleriyle daha fazla oynamayin yeter ciddn

  5. Ben artık isyan ediyorum kyk başvurusunda bulundum sınav sonuçlarından ötürü sistemde hata oluştu mersin ünv. Kazandım, fakat başvuru da bulunamadım. Yok ösym kyk hiçbiri işini yapmıyor yeter artık. Lütfen düzenleme getirin insanların bu kadar hakkına girmeyin. Allahtan korkun be Allahtan !

  6. Bu kadar da saçmalık olamaz ya emeklerimizle hayallerimizle ideallerimizle planlarimizla resmen hayatımızla oynuyorsunuz keşke her şey aldığınız paralar kadar kolay olsaydı