Genel

2016 DİB MBSTS Sınav Sonuçları Açıklanıyor

Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (2016-DİB-MBSTS) sınav sonuçları bugün açıklanıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (2016-DİB-MBSTS) sınav sonuçları açıklandığı anda cep telefonunuza kamupersoneli.net tarafından bildirim almak için kamupersoneli.net uygulamasını google play üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz.

2016-DİB-MBSTS Başvuruları Ne Zaman Başladı ve Ne Zaman Sona Erdi?
Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı 2016-DİB-MBSTS başvuruları 28.01.2016 tarihinde başlamış ve 08.02.2016 tarihinde sona ermişti. Sınav öncesi ve sonrası değerli ziyaretçilerimizi her türlü gelişme konusunda bilgilendirmeye devam etmiştik.

2016-DİB-MBSTS Sınav Yorumları Kamupersoneli.net’de

Sınav sonrası kamupersoneli.net’in ziyaretçilerinden sınav hakkında yorumları toplamıştık. Söz konusu sınav yorumlarına göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ. Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı

2016-DİB-MBSTS Sınav Soruları

2016-DİB-MBSTS ‘ında adaylara, Tefsir, Kur’an Bilgisi, Akaid ve Kelam, Fıkıh ve İlmihal, Siyer ve İslam tarihi, Hadis, Mezhepler tarihi üzerinden sorular yöneltilmişti.

2016-DİB-MBSTS Sonuçları

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından sınav sonuçları bugün yani 14 Nisan 2016 ‘da açıklanacak. Sınav sonuçlarının öğleden sonra açıklanması bekleniyor. Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı 2016-DİB-MBSTS sonuçları açıklanır açıklanmaz bildirim almak için kamupersoneli uygulamasını indirmeyi unutmayın.

Bir Yorum

  1. Bu diyanette baya abartti sanki cennete girme sinavi yapıyorsun da insanları meraklandiriyorsun ygs bile bukadar onemli olmamisti sanki neya

  2. ayın 14ünde açıklanması kesinmi bu bilgi duyma mı yoksa bir açıklamamı var

  3. Sınavı geçersiz sayılan arkadaşlar var mi? Bütün bilgileri doldurmana rağmen geçersiz yazıyor benim sınav sonucu