Diyanet Personeli

DİB 2018 Yılı Sınav Takvimine Göre Önemli Sınavlar

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı ve yayımlanan duyuruda 2018 yılı muhtemel sınav takvimi belirtildi.

Yayımlanan sınav takviminde 2018 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı personeline alınacak olan personellere uygulanacak sınavların tarihleri belirtildi. 2018 yılında uygulanacak önemli sınavları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Diyanet İşleri Başkanlığının resmi web adresi İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Diyanet İşleri Başkanlığı personellerine ve alınacak olan personellere uygulanacak olan personellere uygulanacak sınavlara ilişkin 2018 yılı muhtemel sınav takvimi belirtildi. Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyurunun detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

DİB’DEN YAYIMLANAN DUYURU

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda “Başkanlığımızca 2018 yılı içerisinde yapılması planlanan  “2018 Yılı Muhtemel Sınav Takvimi” yayınlanmış bulunmaktadır.

Gerek Başkanlık personeli ve gerekse açıktan atama yoluyla Başkanlığımızda görev almak isteyenlerin merakla beklediği sınav takviminde lüzum görüldüğü durumlarda ve zaruri nedenlerden dolayı Başkanlıkça önceden değişiklik yapılabilecektir.” ifadelerine yer verildi.

YENİ SINAV AÇILABİLECEK

Söz konusu duyuruda ihtiyaç olması halinde Başkanlığımızca sınav takviminde yer almayan sınav/sınavların da açılabileceği ifade edildi.

ÖNEMLİ SINAVLAR

Ocak ayında Hafızlık Tespit Sınavı, Uzman Yardıcmcılığı yarışma sıavı, müşavirlik sınavı gerçekleştirilecektir. Şubat ayında ise öğretmen sınavı, eğitim görevlisi sınavı gerçekleştirilecektir. Ayrıca Şubat Mart Nisan aylarında Görevde Yükselme Sınavı, Murakıplık Giriş Sınavı, Vaizlik Giriş Sınavı gerçekleştirilecektir. Ayrıca Diyanet işleri Başkanlığı sınav takviminde sözleşmeli personel alımı sınav tarihi belirtilmemiştir. İşte sınav takviminin detayları:

SINAV TAKVİMİ

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Takvimde var ama,şube müdürlüğü ve murakıplık sınavından hala haber yok.