Diyanet Personeli

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) Personel Alım Süreci Hakkında Duyuru Yayımladı! Diyanet Personel Alımı

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yeni bir duyuru yayımlandı.

Duyurularda ise 2018 Yılı Astronom Alım Sınavı Sonuçlarının açıklandığı ve bir diğer duyuru metninde ise; 2019 Yılı İl Müftü Yardımcılığı (Bayan) Sınavı Yazılı Sonuçları ile Sözlü Sınav Yerleri ve Tarihlerinin belli olduğu bildirildi…

2018 Yılı Astronom Alım Sınavı Sonuç Duyurusu

“​2018 Yılı Astronom Alım Sınavına katılan adaylar sınav sonuçlarını https://dibbys.diyanet.gov.tr/IKYS/Sinav/KurumDisi/ adresinden kullanıcı hesapları ile giriş yaparak öğrenebileceklerdir

Adaylar, tercih ve atama işlemleri için gerekli belgelerle birlikte Başkanlığımız İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Atama I Daire Başkanlığına müracaat edeceklerdir.

İlgililere duyurulur.”

DETAYLAR: “https://insankaynaklari.diyanet.gov.tr/Detay/535/” WEB ADRESİNDE MEVCUTTUR

2019 Yılı İl Müftü Yardımcılığı (Bayan) Sınavı Yazılı Sonuç, Sözlü Sınav Yer ve Tarih Duyurusu

“2019 Yılı İl Müftü Yardımcılığı (Bayan) Sınavı’nın yazılı aşamasına katılan adaylar sınav sonuçlarını Başkanlığımız DİBBYS (https://dibbys.diyanet.gov.tr) programı üzerinden öğrenebileceklerdir.

Sınavın yazılı aşamasında başarılı olarak sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar “Sınav Giriş Belgesi”ni (https://dibbys.diyanet.gov.tr) adresinden alabileceklerdir.

Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar T.C. Kimlik No’lu kimlik belgelerinden (nüfus cüzdanı, pasaport) biri ve sınav giriş belgesi ile birlikte saat 09:00’da sınav giriş belgesinde belirtilen sınav tarihi ve sınav merkezinde hazır bulunacaklardır.

İlgililere duyurulur.”

DETAYLAR: “https://insankaynaklari.diyanet.gov.tr/Detay/536/” WEB ADRESİNDE MEVCUTTUR