Diyanet Personeli

TÜBİTAK ve Diyanet Başkanlığı Personel Alımı yapacak!

06 Aralık 2019 tarihli resmi gazetede TÜBİTAK ve Diyanet İşleri Başkanlığı personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilanlara göre TÜBİTAK 06-27 Aralık 2019 tarihleri arasında Teknik ve Destek Personeli alımı, Diyanet İşleri Başkanlığı ise 10-24 Aralık 2019 tarihleri arasında genel idari hizmetler sınıfındaki 10 farklı kadroya personel alımı yapacaktır.

TÜBİTAK ve Diyanet Personel alımı için adaylardan KPSS şartı istenmekte olup, memur alımları en az önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden yapılacaktır. İşte ayrıntılar…

TÜBİTAK PERSONEL ALIMI İÇİN;

İşin Tanımı ve Özellikleri

Kurumumuzda yürütülen projeler kapsamında sunucu, yedekleme, sanallaştırma, ağ altyapı birleşenlerinin idamesinde ve geliştirilmesinde çalışacak Teknik ve Destek Personeli istihdam edilecektir.

İstihdam Edilecek Personel Sayısı : 2

Personelin Görev Yapacağı Şehir : Gebze/KOCAELİ

İlana başvuruda bulunmak için “www.bilgem.tubitak.gov.tr” adresinden İş Başvuru Sistemine kayıt olmak gerekmektedir. (Başvuru için özgeçmiş oluştururken, istenilen tüm evrakın sisteme elektronik ortamda eklenmesi ve referans kodu seçilerek başvuru yapılması zorunludur). İş Başvuru Sistemi yoluyla yapılan başvurular haricinde başvuru kabul edilmeyecektir.

Başvuruların en geç 27/12/2019 tarihi saat 17:00’a kadar yapılması gerekmektedir.

Başvurular, ilan referans kodu üzerinden değerlendirilecektir. Adaylar, iş başvuru sisteminden ilan referans kodunu seçerek başvuruda bulunabileceklerdir. Referans kodu seçilmeden yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

TÜBİTAK personel alımı için tüm detaylara burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIMI İÇİN;

Diyanet Başkanlığımız merkez teşkilatında münhal bulunan genel idari hizmetler sınıfındaki aşağıda unvanı ve öğrenim durumu belirtilen toplam 10 (on) kadroya yapılacak sözlü sınav sonucuna göre açıktan atama yapılacaktır. Sözlü sınava 2018 yılı KPSS puan sırası esas alınarak tabloda belirtilen boş kadro sayısının 3 (üç) katı aday çağrılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

Tabloda belirtilen, yükseköğretim kurumlarının ilgili bölümlerinin birinden mezun olmak,

Öğrenim durumuna göre 2018 yılı Kamu Personel Seçme Sınavının KPSSP3 veya KPSSP93 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar, 10.12.2019–24.12.2019 (saat 08:30-16:30) tarihleri arasında (https://dibbys.diyanet.gov.tr/IKYS/Sinav/Kurumdisi) adresi üzerinden sınav başvuru formunu doldurduktan sonra başvurularını onaylatmak üzere aynı tarihlerde istenen belgelerle birlikte herhangi bir il veya ilçe müftülüğüne şahsen müracaat edeceklerdir.

Başkanlığımız (https://dibbys.diyanet.gov.tr/IKYS/Sinav/Kurumdisi) adresi üzerinden sınav başvuru formunu doldurmayan ve il veya ilçe müftülüklerinde başvuru onay işlemini yaptırmayan adayların talepleri dikkate alınmayacaktır.

Diyanet Personel Alımı için tüm detaylara burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz