Diyanet Personeli

DİB'de Görevli 1519 Kişi Memurluktan Atıldı ( Memuriyetten Çıkarılanların Listesi Yayımlandı)

 Diyanet İşleri Başkanlığı’nda Memurluktan Çıkarılanların Listesi Yayımlandı
Beklenen oldu ve 672 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname Yayımlandı. OHAL kapsamında çıkarılan 672 sayılı KHK ile birlikte kamu kurum ve kuruluşlarında görevli FETÖ ile bağlantısı tespit edilen kişilerin görevlerine son verildi.

DİYANET ‘DE FETÖ TEMİZLİĞİ

Memuriyetten atılma işlemlerinin en çok görüldüğü Bakanlık Milli Eğitim Bakanlığı olurken, onu Sağlık Bakanlığı izledi. Başbakanlığa bağlı Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan ise 1519 kişinin görevine son verildi. Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren KHK ile birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı’nda memurluktan atılanların listesi de yayımlandı ilgili listeye erişim sağlamak için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz. Kamu kurum ve kuruluşlarında FETÖ soruşturmaları ise henüz son bulmuş değil.

CUMHURBAŞKANI İHBAR EDİN DEMİŞTİ

Fetullahçı Terör örgütü (FETÖ) ile bağlantısı olduğu tespit edilen kamu personeline yönelik açığa alma işlemleri devam ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Adli yıl açılış töreninde “FETÖ ile Bağlantılı Kişileri Savcılarımıza, emniyete şikayet edin’ demişti. İhbarlar ve FETÖ soruşturmalarının sürdüğü bildirilirken, yakın zamanda çıkarılacak KHK’ler ile birlikte bir çok bakanlıkta yeni işlemler yapılması bekleniyor.

MEMURLUKTAN ATILANLARIN TAM LİSTESİNE GÖZ ATMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

Konu ile ilgili görüşlerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmı aracılığıyla ya da forum.kamupersoneli.net’den bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA