Diyarbakır'da şoke eden olay! Yüzlerce gelin ve damadın hayallerini çaldılar
Diyarbakır'da düğün fotoğraflarının yer aldığı harici diski çalan hırsızlar gelin ve damatları şoke etti.HARİCİ DİSK VE TELEVİZYONU ÇALDILAR Gelin ve damatların en önemli günlerine ait ve bir daha yaşayamayacakları anlara ait fotoğrafların bulunduğu haric
Diyarbakır'da düğün fotoğraflarının yer aldığı harici diski çalan hırsızlar gelin ve damatları şoke etti.
HARİCİ DİSK VE TELEVİZYONU ÇALDILAR
Gelin ve damatların en önemli günlerine ait ve bir daha yaşayamayacakları anlara ait fotoğrafların bulunduğu harici disk ile televizyonu çaldı.
HIRSIZLARIN YAŞI DİKKAT ÇEKTİ
Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Diclekent villalarında bulunan bir fotoğrafçıya giren hırsızların ikisinin yaşının 12 civarında olması ise dikkat çekti. Hırsızlığa ait görüntüler güvenlik kameralarına yansırken hırsızların ilk önce keşif yaptığı ve daha sonra korkuluklu olan camları kırarak içeri girdiği görüldü.
YÜZLERCE GELİN VE DAMADIN HAYALLERİNİ ÇALDILAR
Yüzlerce gelin ve damada ait fotoğrafların yer aldığı harici diskin çalınmasının ardından dükkan sahibi Feryat Arslan, sadece düğün çekimlerinin içinde olduğu ve bir kopyasının da bulunmadığı harici diski geri istediklerini belirterek, “Dün gece kameralardan izlediğimiz kadarıyla iki tane küçük çocuk yaşları 12 bir tanede uzun boylu biri, camı, demirleri kırıp içeri girmişler. İçeride bulunan büyük bir televizyonu ve bir tane harici disk almışlar. Harici diskte gelin damat çekimlerimiz, düğün arşivlerimiz vardı. Bundan dolayı bir an önce yakalanmasını istiyoruz. Zararımız en büyüğü harici disk bir daha tekrarı olmayan arşivlerdi. Onlar paha biçilemez, televizyon ve harici disk fiyatı 7 bin lira civarında. Şaşırdım bu yaşta hırsızlık yapmaları utanç verici bir şey. Alarm çalınca komşumuz geliyor, komşuyu görünce panikleyip kaçıyorlar, komşudan olmasaydı her şeyi götürürlerdi. İçeride 300 bin liralık cihaz vardı" dedi.
Polis, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.
Bakmadan Geçme





