• Haberler
  • Ekonomi
  • Doğalgaz Destek Ödemelerinde Son Dakika Gelişmesi! Bakan Yanık Tarih Verdi!

Doğalgaz Destek Ödemelerinde Son Dakika Gelişmesi! Bakan Yanık Tarih Verdi!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık, vatandaşlara yapılacak olan doğalgaz desteğine ilişkin yaptığı açıklamada tarih verdi.Bakan Yanık'ın açıklamasına göre doğalgaz yardımı alacak vatandaşlara Mart ayı gibi ödemeler yapılacak.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık, vatandaşlara yapılacak olan doğalgaz desteğine ilişkin yaptığı açıklamada tarih verdi. Bakan Yanık’ın açıklamasına göre doğalgaz yardımı alacak vatandaşlara Mart ayı gibi ödemeler yapılacak.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık, Sarıkamış Harekatı'nın 107. yılı dolayısıyla Kars'ın Sarıkamış ilçesinde yapılan anma törenine katıldı. Bakan Yanık vatandaşlara yapılacak doğal gaz desteğine ilişkin açıklamada yaptı. Bakan Derya Yanık, “Programımız hemen hemen şekillendi. Üzerinde çalışmamız gerekiyor. İnşallah mart ayı gibi vatandaşlarımıza ödemeleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Isınma yardımı yaptığımız bir grup var. Her yerde kömür kullanımı olmayabiliyor. Hem çevre temizliği açısından hem de vatandaşlara katkısı açısından doğal gaz desteğinde çalışıyoruz inşallah” dedi.

İşte Bakan Yanık’ın açıklamalarından satırbaşları şu şekilde;

“Sarıkamış hatırasını gençlerimizin bilmesini o anlamı idrak ederek gelecek kutlamalarını biz önemsiyoruz. Tarih bizim için geride kalmış olaylar değildir. Biz milletimizin üzerine titreyen bir anlayışın taraftarlarıyız. Aslında burada yazılanlar onlar Sarıkamış’ta Çanakkale’de biz tarihten aldığımız muazzam güçle gelecek projeksiyonumuzu geliştirmeye Türkiye’nin hak ettiği yerin tekrardan kazanılması için çabayı gösteriyoruz.

Çocuk Profili Araştırması Hakkında

Bakanlık olarak çalışma alanlarımızın tamamında çalışıyoruz. Pek çok araştırmayı öncelikle yapıyor ve o araştırmaların sonuçlarına göre hizmet kitlemizin ihtiyaçlarına göre politikalar geliştiriyoruz. 2022 yılı içerisinde Türkiye çocuk araştırması, Türkiye ergen profili araştırması ve Türkiye aile araştırmasını yapacağız. Bunlara baktığımızda çocuk genç ve aile yapısı içerisinde bir genel çerçevesini çizmiş olacağız.”

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme