• Haberler
  • Ekonomi
  • Doğan Holding Açıkladı: Yatırım Bankası Kuruluyor

Doğan Holding Açıkladı: Yatırım Bankası Kuruluyor

Doğan Holding'in Onursal Başkanı Aydın Doğan büyük bir yatırıma imza attı.Buna göre Doğan Holding, yatırım bankacılığı alanında faaliyet gösterecek D Yatırım Bankası A.

Doğan Holding'in Onursal Başkanı Aydın Doğan büyük bir yatırıma imza attı. Buna göre Doğan Holding, yatırım bankacılığı alanında faaliyet gösterecek D Yatırım Bankası A.Ş.'nin kuruluş izni için bugün Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) başvuru yaptı.

ŞİRKET AÇIKLAMA YAPTI

Şirket tarafndan yapılan açıklamada D Yatırım Bankasının yatırım bankacılığı alanında faaliyet göstereceği ve 150 milyon TL başlangıç sermayesi ile kurulmasının planlandığı belirtildi. Ayrıca D Yatırım Bankası'nda Doğan Holding'in kurucu ortak sıfatı ile 149,998,636 TL sermaye payına sahip olacağı ifade edildi.

BAŞLANGIÇ SRMAYESİ

Doğan Holding tarafından KAP'a yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

D Yatırım Bankası Anonim Şirketi"nin kuruluşuna izin almak üzere bugün Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na başvuruda bulunmuştur. Yatırım bankacılığı alanında faaliyet gösterecek ve 150.000.000 Türk Lirası başlangıç sermayesi ile kurulması planlanan D Yatırım Bankası A.Ş.'de, Şirketimiz kurucu ortak sıfatı ile 149.998.636 Türk Lirası tutarında sermaye payına sahip olacaktır.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme