- Haberler
- Personel Alımı
- DPB'den Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımına Başvuracaklar İçin Duyuru
DPB'den Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımına Başvuracaklar İçin Duyuru
Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresinde Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımına başvuru yapacak olanları yakından ilgilendiren bir duyuru yayımlandı.Yayımlanan duyuruda sözleşmeli personel alımında Perfüzyonist kadrosuna başvuru yapacak ola
Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresinde Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımına başvuru yapacak olanları yakından ilgilendiren bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda sözleşmeli personel alımında Perfüzyonist kadrosuna başvuru yapacak olan adayların yapacakları işlemler hakkında bilgiler paylaşılmıştır.
Yayımlanan duyurunun tüm detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşacağız.
Yayımlanan duyuruda perfüzyonist pozisyonunda tercih yapmak isteyen adayların, 2 Mart 2017 tarihinden önce mutlak suretle Devlet Personel Başkanlığı Kamu Personel İstihdamı Dairesi Başkanlığına şahsen başvuru yapmaları gerektiği ifade edilmiştir. Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımında Perfüzyonist kadrosuna başvuru yapacak olan adaylar yüksek lisans diploması veya geçici mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi, nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisiyle birlikte Kamu Personel İstihdamı Dairesi Başkanlığına şahsen başvuru yapacaklardır.
DPB'DEN YAYIMLANAN DUYURU
Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere Sözleşmeli Sağlık Personeli Alım İlanında yer alan;
“Perfüzyonist pozisyonunda tercih yapmak isteyen adayların, tercih işlemlerinin başlayacağı
2 Mart 2017
tarihinden önce mutlak suretle Devlet Personel Başkanlığı Kamu Personel İstihdamı Dairesi Başkanlığına şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Anılan Başkanlığın duyurularına istinaden daha önce başvuru yapmış ve bilgileri alınmış adayların tekrar başvurmalarına gerek yoktur.” ifadesi ile ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.
2 – 9 Mart 2017
tarihleri arasında ÖSYM Başkanlığınca gerçekleştirilecek olan
KPSS 2017/3
Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının kadrolarına merkezi yerleştirmede sadece Lisansüstü Öğrenimlerine istinaden PERFÜZYONİST unvanlı kadrolara başvuruda bulunacak adaylardan, daha önce Başkanlığımızca mezuniyet bilgileri alınmamış olanların
01/03/2017
tarih Çarşamba günü saat
17.00
’ye kadar;
1.
Her bir kadro için, 1219 sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanunda belirtilen alanlarda düzenlenmiş yüksek lisans diploması veya geçici mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi,
2.
Nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi, ile birlikte Kamu Personel İstihdamı Dairesi Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.
Perfüzyon yüksek lisans programı dışında öğrenimi bulunan adayların başvuruları alınmamaktadır.
Kamupersoneli.net | ANKARA
Bakmadan Geçme





