Dünya

Almanya'da Audi marka sıfır araba fiyatları!

Türkiye’de 2 milyon 332 bin TL’ye satılan bir arabanın 1 milyon 856 bin Lirası vergi… Yada 353 bin 800 liraya satılan bir Ford Range’nin 174 bin 756 lirası vergi… Yani Türkiye’de satılan otomobil fiyatlarına iki katından fazla vergi biniyor. Dolayısı ile Türkiye’de ki vatandaşlar yurtdışında ki ikinci el veya sıfır araba fiyatlarını araştırıyorlar. En fazla araştırılan araçlar arasında ise Mercedes, Audi, Ferrari, BMW, Ford Ranger, Wosvagen geliyor.

Bu haberde sıfır Audi marka araba fiyatlarını sizler için araştırdık. Almanya’da Sıfır Km Audi otomobil fiyatları, Türkiye ile kıyaslanamayacak kadar düşük fiyatlara satılıyor. Örneğin Almanya’da bir asgari ücretle çalışan kişi 14 aylık maaşı ile sıfır Audi Q2 Cip alabiliyor. Yada Audi Q5 sahibi olmak için 1,5 asgari ücret maaşı kadar peşinat ve geri kalanını ayda sadece 316 Euro (Asgari ücretin yaklaşık 5’de 1’i kadar) ödeyerek sahip olabiliyorsunuz.

İşte, Almanya’da satılan sıfır Audi otomobil fiyatları… Audi A6, A8, Q2, Q6 ve diğer tüm modeller… 

VİDEO AÇIKLAMASI

Herkese merhaba, Amerika’da İkinci El Fiyatları Fiyatları 2019 serisiyle karşınızdayım. En son 2016 yılında yaptığım videoyu sevgili Carviser’ın yorumlarıyla güncelledim. Hem Amerika’daki araba fiyatları hem de Türkiye ile karşılaştırmasını konuştuğumuz ve Mercedes, Audi, BMW, Tesla, Chevrolet, Mustang, Toyota ve bunun gibi birçok markayı hem fiyatları hem de özellikleriyle inceledik. Bol sohbetli ve bir video oldu. Keyifli seyirler :)