Dünya

Coroana virüsü nedeniyle ölen Türk vatandaşların sayısı 312'ye yükseldi!

Pandemi ilan edilen koronavirüs salgının ardından dünya genelinde ölümlerin sayısı her geçen gün artarak devam ediyor. Son olarak dünya genelinde corona virüsü nedeniyle ölen Türk vatandaşların sayısı 312’ye yükseldi.

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA CORONA VİRÜSÜ SALGININDA SON RAKAMLARI AÇIKLADI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yaptığı açıklamada, “TEST sayımız düne oranla %25,2 arttı. TEST MERKEZİ sayımız 75’e ulaştı. Pozitif vakaların tespitinde daha hızlı ve avantajlıyız. Sosyal izolasyondan taviz vermeyelim. Temas=Risk. Lütfen unutmayalım.” ifadelerini kullanmasının ardından paylaştığı verilerde corona virüsü nedeniyle ölenlerin sayısı 214 olduğu aktarıldı.

Coroana virüsü nedeniyle ölen Türk vatandaşların sayısı 312'ye yükseldi!

ÇAVUŞOĞLU: 98 VATANDAŞIMIZI KAYBETTİK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarının ardından açıklama yapan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu da, “Maalesef yurt dışında koronavirüs sebebiyle 98 vatandaşımızı kaybettik. Başımız sağ olsun. 50’den fazla ülkeden 20 binden fazla vatandaşımızın dönüşünü sağladık. Şu anda diğer ülkelerde de 10 bin civarında Türk vatandaşı var. Tabii karantina şartlarını da göz önünde bulundurarak vatandaşlarımızı önümüzdeki süreçte de getirmeye devam edeceğiz. Getiremediklerimize de desteğimizi sürdürüyoruz.” dedi.

Coroana virüsü nedeniyle ölen Türk vatandaşların sayısı 312'ye yükseldi!

CORONA VİRÜSÜ NEDENİYLE ÖLEN TÜRK VATANDAŞLARIN SAYISI 312 OLDU

Bakanların açıklamaları sonrasında dünya genelinde corona virüsü nedeniyle ölen Türk vatandaşların sayısı 312’ye çıktı.