Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında Macaristan Başbakanı Orban’dan flaş makam açıklaması!

”Göçmen taraftarı güçler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı makamından uzaklaştırmak için çalışıyor.” Diyerek dikkat çeken bir açıklama yapan Macaristan Başbakanı Viktor Orban, “Eğer Türkiye’de güç, denge ve güven olmazsa göçmenleri durduramaz ve bu da göçmen taraftarlarının hayalinin gerçekleşmesine ve milyonlarca göçmenin Avrupa’ya gelmesine neden olur ” dedi.

ERDOĞAN HAKKINDA FLAŞ AÇIKLAMA

Macaristan devlet radyosu Kossuth Radio’daki haftalık konuşmasında önemli açıklamalar yapan Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Kasım’da Macaristan’a yaptığı ziyaretin detaylarını paylaştı.

MİLYONLARCA GÖÇMEN BEKLENİYOR!

Suriye’den Türkiye’ye gelen mülteciler hakkında konuşan Orban, ”Göçmen taraftarı güçler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı makamından uzaklaştırmak için çalışıyor. Eğer Türkiye’de güç, denge ve güven olmazsa göçmenleri durduramaz ve bu da göçmen taraftarlarının hayalinin gerçekleşmesine ve milyonlarca göçmenin Avrupa’ya gelmesine neden olur. (ABD’li ünlü iş adamı) George Soros meşhur planında Avrupa’nın yıllık bir milyon göçmene ihtiyaç duyduğunu yazmıştı” dedi.

GÖÇ DALGASI DURDURULAMAZ!

Ayrıca Orban açıklamasında, ”Türkiye olmadan Macaristan ve Avrupa’ya yönelen milyonluk göç dalgası durdurulamaz” ifadelerini kullandı.