Dünya

Eşinin küçük çocuklara tecavüz ettiğini açıklayan kadının söyledikleri kan dondurdu! Küçük kız bayılıp uyandıktan sonra…

44 ve 46 yaşlarında olan bir çift küçük kızlara hayatlarının şoklarını yaşattı.

SKANDAL TECAVÜZ VE ŞİDDET!

İngiltere Grimsby’de 44 yaşındaki sapık Mark Aspin ve 46 yaşındaki eşi Debbie Pickersgill küçük çocuklara acımasızca işkence ve tecavüz ettikleri ortaya çıktı.

KADININ ANLATTIKLARI KAN DONDURDU!

Küçük yaştaki kızlara işkence edip tecavüz eden sapık çiftin yargılandığı davada ifadeler kan dondurdu. Mark Aspin isimli sapık küçük kız çocuklarına tecavüz etmeden önce dövüp darp ettikten sonra tecavüz ederken eşine kendisini izlettiği iddia edildi.

Eşinin küçük çocuklara tecavüz ettiğini açıklayan kadının söyledikleri kan dondurdu! Küçük kız bayılıp uyandıktan sonra...

OH O İYİ DİYEREK DEVAM ETTİ

Eşi Debbi Pickersgill’in 46 yaşındaki sapık kocasının kendisine saldırmasından korktuğunu söyleyerek yaşanan skandal olaylara karşı sesini çıkaramadığını itiraf etti. Pickersgill yaptığı savunmada, “Kız bayıldığı zaman durdu. Uyandığında ise ‘oh o iyi’ diyerek devam etti” ifadelerini kullanması herkesi şaşırttı.

ÖLDÜRÜLMEKTEN KORKUYORDUM

Öte yandan skandal olaylar hakkında açıklama yapan Pickersgill, “Bazen onu dövdüğünü ve onunla seks yaptığını duyabiliyordum. Bir şey yapmaktan çok korkuyordum. Ona vurduğunu ve çığlık attığını duyabiliyordum. Bizi üçlü olmaya zorlardı. Kurbanlar beni öpüp dokunurdu. O kız korkudan ne denirse yaptı. Bazen yapıp yapmadığımı kontrol etmek için sorardı. Yapıyorum derdim ama yapmazdım. Bir fincan çayı yanlış yaptığımda bile beni döverdi. Hiçbir şeyi doğru yapamazdım. Bana yaptığı şeyden dolayı ondan nefret ettim ve kaçmak istedim. Öldürülmekten korkuyordum” dedi.

Mahkemenin sürdüğü bildirildi.