Dünya

Hindistan'da corona virüsünden korunma yöntemi pes dedirtti!

Dünya geneline Çin’in Wuham kentinden yayılan corona virüsü için aşı çalışmaları son hızla devam ederken Hindistan’da yaşayan insanlar virüsten korunmak için ilginç bir yol deniyor.

HİNDİSTAN’DA İLGİNÇ KORONA VİRÜSÜ KORUNMA YÖNTEMİ

Hindistan’da inançları gereği ineği kutsal olarak gören bazı insanlar ineğin idrarını ve dışkısını suya karıştırarak duş aldıklarında corona virüsten korunduklarına inanıyor.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sosyal medyada yayılan görüntülerde ineğin dışkısıyla duş alanlar, “İnek annemiz çok yaşa” sloganı atarken, “Çin’de çıkan koronavirüse karşı tek ilaç, kutsal ineğin idrarı ve dışkısında duş almak. Eğer her kim ineğin dışkısında duş alırsa korona asla ona gelmez. Çünkü o kişi artık kutsal oluyor” ifadelerini kullandı.

Hindistan'da corona virüsünden korunma yöntemi pes dedirtti!

İNEK İDRARI VE DIŞKISI HER YERE YAYILMASI GEREKİYOR

Hindistan’ın Assam eyaleti Milletvekili Suman Haripriya ise geçtiğimiz günlerde yaptığı bir toplantıda, “Koronadan kaçınmak için inek dışkısı ve idrarının her yere yayılması gerekiyor. İneğin idrarı ve dışkısı yayılan herhangi bir yer kutsal hale gelir. Dışkısını vücuduna süren her kimse kanser gibi hastalıklara da yakalanmaz. Bence bu inek idrarı ve inek dışkısı ile koronavirüs dehşetinden kaçınmak mümkün” şeklinde konuştu.

Haripriya’nın açıklamasına eyaletteki bazı vatandaşlar tarafından tepki gösterildi.

Paylaşılan videolar sosyal medya kullanıcıları söz konusu anlarla ilgili  övülürken bazı vatandaşların ise tepkisine neden oldu.