Dünya

Korkunç olay! 8 yaşındaki kız çocuğuna önce tecavüz uğradı, daha sonra vahşice katledildi!

8 yaşındaki kız çocuğu, evden kaçtı. Yolda evli bir çiftle karşılaşınca araçlarına bindi. Araca binen 8 yaşındaki kız, tecavüze uğrayarak, vahşi bir şekilde katledildi.

6 TEMMUZ’DA EVDEN KAÇTI

Akıllara durgunluk veren korkunç olay, Rusya’da yaşandı. 6 Temmuz tarihinde evden kaçan Vika Teplyakova, yürüdüğü ormanlık alanda Igor Dvornikov ve eşi Kristina Dvornikov ile karşılaştı. Çift, küçük kızı araçlarına aldı. 8 yaşındaki Vika’nın, İgor Dvornikov tarafından tacize uğradığı belirtildi.

Korkunç olay! 8 yaşındaki kız çocuğuna önce tecavüz uğradı, daha sonra vahşice katledildi!

İTİRAF ETTİ

Olay sonrasında İgor Dvornikov’un polise vermiş olduğu ilk ifade de kız çocuğunu öldürmediğini söyledi. Ancak daha sonra küçük kıza tecavüz edip öldürdüğünü itiraf etti. İgor’un eşinin ise polise vermiş olduğu ifadede küçük kızın cesedinin nerede olduğunu söyledi. Polis verilen adrese gittiğinde küçük cızın cansız bedenini bir torbaya sarılmış halde buldu.

ARANIYORDU

Minik kız kaybolduğu günden beri yaklaşık 500 gönüllü ile aranmaya devam ediyordu. Kız çocuğunun resminin basılmış olduğu ilanlar, kent genelinde sürücülere ve insanlara veriliyordu. Elde edilen tek görüntüde küçük kızın kaldırımda tek başına yürüdüğü görülüyordu.