
Tüm dünya bu korona hastasını konuşuyor! Virüs aynı hastada tam 18 defa mutasyona uğradı!
Tüm dünyanın mücadele içerisinde olduğu ölümcül koronavirüs salgınında şoke eden bir vaka ile karşılaşıldı. Gelen bilgiye göre Rus bilim insanları, bir kadının vücudunda koronavirüsün tam 18 defa mutasyona uğradığını tespit etti.
Konuyla ilgili açıklama Rus gazetesinden geldi. Yapılan açıklamada Rus bilim insanları, bir kadının vücudunda koronavirüsün 18 defa farklı mutasyona uğradığını bulduklarını belirtti.
LENFOMA HASTASI
Gelen bilgiye göre mutasyona uğrayan koronavirüs, dördüncü derece lenfoma hastası olan 47 yaşındaki bir kadında saptandı.
İLK KEZ İKNA EDİCİ BİR ŞEKİLDE ORTAYA KONULDU
Krutovskiy, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadeyi kaydetti:
"Ancak Rus uzmanlarının bu çalışmasında, virüsün çok sayıda mutasyona uğramasının, SARS-CoV-2'nin uzun süre tek bir organizmada kalmasının bir sonucu olduğu ilk kez ikna edici bir şekilde ortaya konuldu"
HENÜZ ERKEN
Rus uzman, bu durumda sadece tek bir vaka açıklandığı için yeni türün yayılma hızına ilişkin bir çıkarım yapma konusunda erken olduğunu belirtti.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.