Dünya

Ünlü modacı terörist YPG’liler için Papa’dan dua istedi!

Türkiye’nin sözde dostları Arap birliği (Arap birliği içerisinde Filistin ve Katar’da var) bir taraftan Türkiye’nin, bebek katilleri PKK/PYD’li teröristlere karşı başlattığı Barış Pınarı Harekâtını kınama cüretini gösterirken, diğer taraftan teröristler için Papa’dan dua istediler ve Irak’ta Türk Bayrağını yaktılar.

PKK’lı teröristlere Kürt diyerek Kürtlere hakaret eden Iraklı ünlü modacı Şanaz Cemal, PKK/PYD’liler için Papanın ayağına kadar giderek onlardan dua etmelerini istedi.

Kuzey Irak’taki Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin Diyanet İşleri Bakanlığı’ndan bir heyet, Vatikan’ı ziyaret etti. Heyetle beraber Vatikan’a giden modacı Şanaz Cemal de Papa Franciscus için hazırladığı şalı kendisine hediye etti.

TERÖRİSTLER İÇİN DUA ETMESİNİ İSTEMİŞ!

Cemal, “Kendisi için hazırladığım el işlemeli şalı boynuna taktım. O kısa görüşmede Kürtlerin devlet sahibi olması için destek sağlamasını istedim. Ayrıca Rojava’ya (Suriye’deki teröristlerin işgal ettiği bölge) yönelik saldırıların durması için elinden geleni yapmasını talep ettim. O da karşılığında elimi sıkarak ‘Mesajını ileteceğim’ dedi.” diye konuştu.