Ege'de Çok Ciddi Depremler Meydana Geliyor !

Ege'de son zamanlarda ciddi depremler meydana geliyor.Bunun en sonuncusu bugün Manisa'da gerçekleşti.

Ege'de son zamanlarda ciddi depremler meydana geliyor. Bunun en sonuncusu bugün Manisa'da gerçekleşti. Ardından aktarılanlara göre Balıkesir'de çok ciddi bir depremin olduğu ifade edildi.

Manisa'da meydana gelen depremle ilgili olarak Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü’nden bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada bugün saat 16.09’da, merkez üssü Selendi olan, yerin 5 kilometre altında 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İzmir, Uşak, Kütahya, Denizli, Bursa ve Çanakkale’de de hissedildi.

Meydana gelen depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmadığı öğrenildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Bilgilendirme Servisi depremi Manisa’nın Selendi İlçesi olarak açıkladı. Deprem saat 16.09'da meydana geldi. Yerin 8.8 kilometre derinliğindeki depremin büyüklüğünü Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü 5.2 olarak açıkladı. Ayrıca Manisa'da ikinci bir depremin de olduğu ifade edildi ve bu depreminde şiddeti 4,9 olarak belirtildi.

Balıkesir'de meydana gelen deprem hakkında ise net bir bilgi aktarılmadı. Balıkesir'deki deprem hakkında yeni gelişmeler olduğunda sitemizden anlık olarak öğrenebilirsiniz.

Kamupersoneli.net - ANKARA

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme