Eğitim

27 Aralık okullar tatil mi derken Valiliklerden açıklama geldi

 27 Aralık Salı günü okullar tatil olacak mı diye merak eden öğrencileri için haber geldi. Bazı illerin valilikleri kar tatili açıklaması yaptı. 27 Aralık 2016 Salı günü kar tatili ilan edilen il ve ilçelerin listeleri güncellendikçe haberimizi güncellemeye devam edeceğiz.

KONYA’DA OKULLAR TATİL Mİ?

Konya kent merkezinde kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ara verildiği bildirildi.

Konya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, devam eden kar yağışı, aşırı don ve buzlanma nedeniyle merkez Meram, Karatay ve Selçuklu ilçelerinde ilk ve orta dereceli okulların 27 Aralık Salı tatil edildiği belirtildi.

İl genelindeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamileler ile engellilerin yarın idari izinli sayılacağı, özel kreş, gündüz bakımevleri ile çocuk kulüplerinin de bir gün süreyle tatil edildiği ifade edildi.

KARAMAN’DA OKULLAR TATİL Mİ?

Karaman’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ara verildiği bildirildi.

Karaman Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, devam eden yoğun yağış nedeniyle İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla il genelindeki tüm okulların 27 Aralık Salı tatil edildiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarındaki hamile ve engelli personelin de yarın idari izinli sayılmalarının uygun görüldüğü kaydedildi.

MERSİN’DE OKULLAR TATİL Mİ?

Mersin’in Mut ilçesinde kar yağışı nedeniyle okullar yarın tatil edilirken, Gülnar ilçesinde de taşımalı eğitime bir gün ara verildi.

Yoğun kar yağışının etkili olduğu Mut ilçesinde yaşam olumsuz etkileniyor. Kar yağışı nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yarın okullarda eğitime bir gün ara verildiğini bildirdi.

Gülnar ilçesinde de yüksek kesimlerde etkili olan kar nedeniyle taşımalı eğitim gören okullar yarın tatil edildi.

İlçe merkezindeki diğer okullarda ise eğitimin devam edeceği belirtildi.

AKSARAY’DA EĞİTİME ARA VERİLDİ Mİ ?

Aksaray’ın Eskil, Ortaköy, Sarıyahşi, Ağaçören ilçeleri ile merkeze bağlı Sultanhanı beldesinde, yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ara verildiği bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, bugün akşam saatlerinden itibaren etkisini artıran kar yağışı ve kötü hava koşulları nedeniyle Eskil, Ortaköy, Sarıyahşi, Ağaçören ilçeleri ile merkeze bağlı Sultanhanı Beldesi’nde eğitime 27 Aralık Salı günü ara verildiğini belirtti.

Kamupersoneli.net | AA